Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri regisztrálnom masszőrként rosszlányokra?
Egy kuncsaft már van.Józsi bácsi 64F
Árlistát lécci.
Így nem éri meg! Pasiként mondom,, hogy ott minden nap be fognak találni ilyenekkel! Ott az összes masszőr vállal legalább kézi levezetést.
Vannak kifejezetten erre való hirdetési felületek, ahol tényleg csak a masszázst tudod hirdetni.
Megint pasiként mondom, hogy ha engem bikiniben, vagy fehérneműben masszíroznál, azzal csak azt érnéd el, hogy felizgatsz, akkor is ha egyébként tényleg csak egy jó gyógymasszőrt kerestem.
Nem értem a logikádat. Ha nem akarsz semmilyen szexuális szolgáltatást nyújtani, akkor miért akarsz felizgatni?
Kézi levezetés az a minimum. És azt is tudnod kell, hogy tapi az megy ha nincs is szex az tiszteletben is tartsák/tartom. Tapi az fixen meg és végén rengetegen orál, de többnyire inkább a kézi levezetés megy.
Amúgy ha csinos vagy, és aranyos, akkor halomra keresheted magadat mert jól keresnek.
Többen is így hirdetnek, bennem már felmerült, hogy elmegyek egy ilyenre (kíváncsiságból böngészem az oldalt, de "olyan" lányokhoz nem szeretnék menni).
Viszont nem tudom, hányan próbálnának fogdosni vagy erőltetni, hogy legalább verd ki nekik.
8-as vagyok. Azt elfelejtettem mondani bikiniben lehetsz alul felül inkább natur és megmondhatod, hogy a bugyi felületen tapi nincs! Minden máshol van. (ilyennél is voltam). És végén kézi levezetés volt.
Ha se cici nincs kint se punic, se orál se kiverés akkor az nem erotikus masszázs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!