Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan hölgytársak, akik szerettek volna már regisztrálni a Rosszlányokra, de féltek a kezdeti nehézségektől?
Addig oké, hogy kiveszek egy albérletet egy olyan helyen, ahol van 24 órás portaszolgálat és kamerák a lépcsőházban és biztonsági ajtó, de mi van, ha nem fizet a vendég? Olyankor mit tudok csinálni egyedül, 48 kilós lányként?
Mielőtt nekem esnétek, tudom, hogy mit vállalok, mik a kockázatok és a fizikai bántalmazástól nem is félek igazán, benne van a pakliban.
Igazából csak ahogy számolgatok túl szép, hogy igaz legyen, hogy egyetemista lányként olyan sok pénzt kereshetek, hogy nem csak diákhitelre nem szorulok rá, hanem néhány éven belül saját lakást veszek és már én segítem a szüleimet.
Mindezt úgy, hogy azt tanulhatom, amit szeretek és érdekel és nem kell foglalkoznom vele, hogy mennyit fogok vele keresni.
Igen
Inkább azt tartott vissza,hogy nehogy valami ismerősbe botóljak így felhagytam vele
N
Cicám inkább bszol minthogy diákunkázz?
Persze az könnyebb
De a Sikerért dolgozz meg és Ne cumizd össze.
Vérszemet fogsz kapni és nem fogsz tudni kiszállni.
De ha nagyon csinálni akarod
1 fogadsz egy testőrt
2 Nem véletlen kell előre fizetni
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!