Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Megéri rosszlányokra regisztrá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megéri rosszlányokra regisztrálni?

Figyelt kérdés

Már végső elkeseredésemben csak ez jár az eszemben. Megszűnt a munkahelyem a vírus miatt és ameddig nem vesznek oda vissza,addig ezen gondolkozom.

Zala megyei vagyok, nem tudom itt mekkora kereslet van rá, és csak a délelőtti órákban tudnám csinálni mert a párom akkor nincs itthon.

2020. jún. 25. 12:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
67%
Ha neked belefér.
2020. jún. 25. 12:42
 2/13 anonim ***** válasza:
59%
Nem túl szép terv
2020. jún. 25. 12:43
 3/13 anonim ***** válasza:
67%
Ha neked van ehhez gyomrod és lelki világod, hajrá! Nekem nem lenne, főleg nem úgy hogy párom van...
2020. jún. 25. 12:45
 4/13 anonim ***** válasza:
67%

Meg, hatalmas pénz van ebben. Reggel délelőtt lezavarsz 2 embert kb. 2x15e ft.

Napi 30e ft x15 nap (és akkor az a havi 1 heted :D szabad, meg a hétvégék is). Mérlegelj.

2020. jún. 25. 12:50
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha laknak feléd f-k akkor van kereslet. Hogy megéri-e, azt neked kell tudnod. Szerintem a pároddal azért meg kellene beszélned, mert elöbb-utobb ugyis rájön (vagy nagyon titkosan kell kivitelezned a dolgokat, abba meg nem fér bele a rosszlányokon hirdetés.).
2020. jún. 25. 12:58
 6/13 anonim ***** válasza:
61%

Szerintem szexpartnerkeresőre regisztrálj, ha nem vagy profi. Ott is meg lehet adni, hogy fizetős vagy, viszont tapasztalatom szerint sokkal jobban keresik a félamatőr lányokat, akik nem a futószalag típusú szolgáltatást nyújtják. Így még lehetőséged van akár pár állandó kuncsaftra is szert tenni, ami azért kényelmesebb, biztonságosabb.

(Amúgy, ha rászánod magad, akkor írhatsz, járom az országot és lehet én is beneveznék ilyesmire ;) )

2020. jún. 25. 13:00
 7/13 anonim ***** válasza:
25%
Leszek az első vendéged😛
2020. jún. 25. 13:13
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Csak vigyázz, mert ez által nemcsak magadat, de a párodat is veszélybe sodrod!
2020. jún. 25. 13:13
 9/13 anonim ***** válasza:
34%

A #6-os tanácsát megfogadnám ha most kezded az ipart. Jobban keresel és jobban tudod szűrni az ügyfeleket is ha nem egyből a közepébe vágsz bele. Olcsóbb a regisztráció is (a rosszlányokon napi 5 ezer a hirdetési ár).

Ne otthon csináld!!! A pároddal viszont megbeszélném előtte... ennek a történetnek csúnya vége tud lenni.

2020. jún. 25. 13:53
 10/13 anonim ***** válasza:
puncs.hu -n nem gondolkoztál? Ott legalább megteheted azt, hogy mondjuk csak ugyanaz a pasi fizessen valamennyit havonta ...vagy esetleg 3-4 állandó kuncsaftot tartasz, akik fejenként fizetnek mondjuk 2-300-at havonta. Ez legalább nem olyan durva, mintha naponta 5-6 különböző csávóval kéne lefeküdnöd.
2020. jún. 25. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!