Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Megéri rosszlányokra regisztrá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megéri rosszlányokra regisztrálni?

Figyelt kérdés

Már végső elkeseredésemben csak ez jár az eszemben. Megszűnt a munkahelyem a vírus miatt és ameddig nem vesznek oda vissza,addig ezen gondolkozom.

Zala megyei vagyok, nem tudom itt mekkora kereslet van rá, és csak a délelőtti órákban tudnám csinálni mert a párom akkor nincs itthon.

2020. jún. 25. 12:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nos én elítélem a megcsalást, de mivel nem az én véleményemre vagy kíváncsi így nem hiszem, hogy letudlak beszélni.

Én a helyedben, hogyha már ilyesmibe vágnék bele akkor nem a Rosszlányokon hirdetném magamat. A magyar pasik egy része ismeri ezt az oldalt és nézegeti is néha vagy akár látogatja is a lányokat.

A férjed kollégái miért lennének kivételek vagy esetleg annak a barátai?

Én a helyedben társkeresőkön meg hasonló oldalakon keresgetnék magamnak kuncsaftokat akik fizetnének akár többet is a valódi szerető feelingért, mint random vadidegenekkel állandóan abba az ágyba feküdnék bele, mint amelyikkel a párommal is.

2020. jún. 27. 22:33
 12/13 anonim ***** válasza:
#11 nagy igazságot mondott! 5ffi kollégámból kb. 4 (annak ellenére hogy nem "használja") folyamatosan nézi a rosszlányokat.. :D
2020. jún. 29. 08:16
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

#11 vagyok

Szerintem aki nézegeti az mindig arra játszik, hogy mikor van egy kis felesleges 10-25E forintja és látogatja is.

Plusz ott van az embereknél az, hogy megnézni, hogy van-e ismerős rajta. Nem azért, de mindig megdöbbentő, ha egy volt osztálytársról, exről, kolléganőről kiderül, hogy prosti lett.

Én ismét mondom, hogy elítélem, hogy valaki prostiként éljen a párja tudta nélkül igaz valószínűleg nem egy mintakapcsolat lehet.

Feltételezem, hogy Keszthelyről vagy Zalaegerszegről van szó. Én Keszthelyről Ajkára járnék be “dolgozni” Zalaegerszegből meg “Szombathelyre” járnék be.

2020. jún. 29. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!