Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri rosszlányokra regisztrálni?
Már végső elkeseredésemben csak ez jár az eszemben. Megszűnt a munkahelyem a vírus miatt és ameddig nem vesznek oda vissza,addig ezen gondolkozom.
Zala megyei vagyok, nem tudom itt mekkora kereslet van rá, és csak a délelőtti órákban tudnám csinálni mert a párom akkor nincs itthon.
Nos én elítélem a megcsalást, de mivel nem az én véleményemre vagy kíváncsi így nem hiszem, hogy letudlak beszélni.
Én a helyedben, hogyha már ilyesmibe vágnék bele akkor nem a Rosszlányokon hirdetném magamat. A magyar pasik egy része ismeri ezt az oldalt és nézegeti is néha vagy akár látogatja is a lányokat.
A férjed kollégái miért lennének kivételek vagy esetleg annak a barátai?
Én a helyedben társkeresőkön meg hasonló oldalakon keresgetnék magamnak kuncsaftokat akik fizetnének akár többet is a valódi szerető feelingért, mint random vadidegenekkel állandóan abba az ágyba feküdnék bele, mint amelyikkel a párommal is.
#11 vagyok
Szerintem aki nézegeti az mindig arra játszik, hogy mikor van egy kis felesleges 10-25E forintja és látogatja is.
Plusz ott van az embereknél az, hogy megnézni, hogy van-e ismerős rajta. Nem azért, de mindig megdöbbentő, ha egy volt osztálytársról, exről, kolléganőről kiderül, hogy prosti lett.
Én ismét mondom, hogy elítélem, hogy valaki prostiként éljen a párja tudta nélkül igaz valószínűleg nem egy mintakapcsolat lehet.
Feltételezem, hogy Keszthelyről vagy Zalaegerszegről van szó. Én Keszthelyről Ajkára járnék be “dolgozni” Zalaegerszegből meg “Szombathelyre” járnék be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!