Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi alapján választasz lányt/prostit/örömlányt pl a
rosszlányokon? Help!
Figyelt kérdés
Segítsetek, sok negatív tapasztalat után szeretnék jól választani, mit nézel meg, mi kizáró tényező? Rl-on a -25 hirdetők és a latinók számomra nem igazán jelentenek jó előjelet. Értékeléssel rendelkező kevés van, azok se garanciákat jelentősen, párat simán lehet kamuzni. Ha a biztos megyek, többször voltam stb arányt nézem az egyszer voltammal összevetve, az jó kiindulási alap? Vagy a fotókat furkeszitek,nem mutat mellet, műtermi képek, igénytelen háttér néhol? Köszi srácok, jó lenne ha megtisztul a a RL, sok esetben úgy jön haza az ember H miért nem vettem ki inkább itthon, nagyobb élmény lett volna.
A legjobb megfejto hálából a vendégem egy heteró hármas partira, ha él vele. Sokat járok az országot, összehozzuk.
Ha konstruktívan nem tudtok hozzászólni, minek okoskodtok itt, biztos mert annyira jó az életek meg a kapcsolatotok a boltos kislányokkal fotelforradalmarok. :D
2022. jan. 24. 22:35
13/76 anonim válasza:
Most miért engem veszel elő? Vagy 3/4 másik felhasználót is idegesít ez a sok “konstruktív” jellegű spam kérdés, nemcsak engem.😅
2022. jan. 24. 22:37
14/76 anonim válasza:
Amit a bolti kislányokkal együtt minden nő magasról leszãr, csak te ide jársz és úgy csinálsz mintha fontos lenne valakinek amit csinálaz és meg akarna akadályozni benne. Ügy csinálsz mintha parázs viták lennének arról hogy qurvázz vagy ne qurvázz, pedig mindenki telibe szârik a fejedre, a normális nőknek meg a hátuk közepére se hiányzol. Menj és qurvázz, ne itt csináld magadnak a hírverés meg a műbalhét mikor a kutyát se édekled se te se a qurvák. Sőt, köszönet s striciknek, hogy a selejt pasikat kivonják a forgalomból és nem zaklatják a rendes nőket.
2022. jan. 24. 22:38
15/76 anonim válasza:
Látom, nagyon beakadt az a “boltos kislány”.
Hogy őszinte legyek, elszégyelltem magam miatta, hogy a trollkodásom ekkora cirkuszt generált, de már percek óta a #14-es kommenten nevetek, mert annyira igaz, basszs, hogy képtelen vagyok miatta disztingválni. Sajnálom.
2022. jan. 24. 22:46
16/76 A kérdező kommentje:
14 mégis itt okoskodsz este feleslegesen, a tökéletes kis életed ellenére, ez mindent elmond. Meta te meg vázold legközelebb a boltos kislánynak mekkora király vagy, H áltatid randizik vele pedig tudod H csak meg akarod dugni, mekkora ász vagy. Talán egy viszonylag normális csajt teszel kiégett érdekberré, gratulálok. Ez a gerinc, az egyenesség, a jó út, és te adsz tanácsokat 20 évesen. Gratulálok barátom.
2022. jan. 24. 22:53
17/76 anonim válasza:
Te meg itt csinálod magad körül a kamufelhajtást, annak ellenére hogy tökéletesen elvagy a qurvákkal, mint a befőtt, akkor mit keresel itt1😂 Várod hovy megjöjjön a fizetés vagy mi?
2022. jan. 24. 23:01
18/76 A kérdező kommentje:
Most pedig várom az értékes hozzászólókat, miután a dugatlanok lányok és a gerinces boltikislany dugók(persze álmukban) fellőtték a pizsit.
2022. jan. 24. 23:03
19/76 A kérdező kommentje:
17 ne aggódj, ma is dugtam, tegnap is, holnap is fogok. Nem véletlen tettem fel a kérdést. Ha azt gondolnád viccelek, kurvára nem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!