Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszlányok.hu-n lévő prostiknál mennyire rizikós az orális szex gumi nélkül(natúr francia) bármi felé fertőzés elkapása szempontjából? Mennyi a kockázata hogy elkapok vmit? Érdemesebb óvszerrel vagy lehet kockáztatni?
Figyelt kérdés
Elsősorban azokat kérdezem akik igénybe vették már ezeket a szolgáltatásokat2022. jan. 21. 23:06
1/104 anonim válasza:
11 éve járok el natúr francia alap nálam semmi bajom
2/104 anonim válasza:
Mennyi kockázatos olyan nő szájába lógatnod a pélód aki egy nap lehet 5-10 pasit leszaxiz, egy héten akár 30-40-et, egy hónapban akár 100-at is? (vagy többet) Speciel én nem tenném, de a te döntésed mérlegelni megéri-e a kockázat.
3/104 anonim válasza:
0. Nagyobb eséllyel kapsz egy szórakozóhelyről felszedett csajtól nemi betegséget, mint egy normális, rosszlánytól. A normális alatt, nem a 20 évesek értem, és c kategóriásokat, hanem a 25 év felettieket. Azok rendszerint odafigyelnek saját magukra és vendégükre is. Én minden hónapban járok rosszlányhoz és sosem kaptam el semmilyen betegséget tőlük. Igaz én megválogatom kikhez járok. Nem az, hogy minél olcsóbb legyen meg jó bárki is. Viszont, ha félsz akkor próbáld meg gumival. Amúgy sok függ milyen az immunrendszered állapota is. Ha betegségekre fogékonyabb vagy, akkor lehet eltudsz kapni vmit. De tényleg én sosem kaptam el semmit. Pedig gumi nélkül volt mindig az orál. Általában akikhez mentem mindig Listerinnel kiöblítették a szájukat és utána farkamat is lefertőtlenítették, de úgy hogy előtte fürödtem is. Szóval hidd el nincs para. Ezek a lányok ebből élnek, az a lényeg visszajárjon a vendég, nagyok sok mindent megtesznek ezért. A sima részeg 20 éves egyetemistától jobban elkapod a fertőzést, mert minden üvegbe beleisznak ahol alkoholt látnak.
4/104 anonim válasza:
Nagyon magas a kockázat, de te tudod. 2-es leírta, csak sok itt a proatizó fazon, aki lepontozza:)
5/104 anonim válasza:
#3 mégis hogy figyel oda? elugrik a kórokozók elől? :D
meg mi ez a farok fertőtlenítés? haha
6/104 anonim válasza:
A nagy számok törvénye alapján is kockázatos. Természetesen bárkitől el lehet kapni ettől függetlenül.
7/104 anonim válasza:
Én ha péniszt szopok natúrba, akkor utána mindig megiszok egy fél deci szilva pálinkát.
Van benne kockázat, de utána a pálesz kifertőtleníti a számat.
Gumiba nem szeretek, mert abba semmi jó érzés nincs.
8/104 anonim válasza:
en mint gyakorlo szo.posku.rva azert csak azt mondom,; "gumival a kukicumi olyan mint gazalarcban ibolyat szagolni" hol az elvezet benne?! tobb mint husz eve cumizok naponta tobb kukit es eddig soha semmi bajom!! a sok kenyeskedos pipskedos fiatalka kisringyo meg tegye oda ahova en most erosen gondolom! egy ku.rva legyen valoban ku.rva!! en az vagyok es elvezem!! NEM KERESEK INNET SENKIT!!! 40N/K
9/104 anonim válasza:
#8 Mit jelent a "k" a korod mellett?
Esetleg a foglalkozásod kezdőbetűjét?
10/104 anonim válasza:
Én nem a 8 as vagyok, de igen azt jelenti. K. Mégpedig igen nagy K.
Goveret felvállalja hogy mit csinál, mivel foglalkozik, és ez így van jól.
Ha én nő lennék én is ezt csinálnám, mert normális társat úgysem lehet találni.
Így akkor legalább a szex legyen kiváló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!