Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszlányok.hu-n lévő prostiknál mennyire rizikós az orális szex gumi nélkül(natúr francia) bármi felé fertőzés elkapása szempontjából? Mennyi a kockázata hogy elkapok vmit? Érdemesebb óvszerrel vagy lehet kockáztatni?
Figyelt kérdés
Elsősorban azokat kérdezem akik igénybe vették már ezeket a szolgáltatásokat2022. jan. 21. 23:06
91/104 anonim válasza:
És az a csaj, aki a buliban felszedve egyből lefekszim velem, az mással, másokkal is megtette, szóval lehet benne rizikó.
93/104 anonim válasza:
Nem, de ott ezt pontosan tudom.
94/104 anonim válasza:
#93 és ha tudod, akkor nem fertőz? :D
95/104 anonim válasza:
Szopattam már prostit koton nélkül rengetegszer, sőt két alkalommal seggbe és punciba is dugtam prostit koton nélkül és jelentem nincs semmi bajom köszönöm szépen
96/104 anonim válasza:
#95 lehetsz pl hpv hordozó. meg az, hogy nincs bajod az nem jelenti, hogy tudjuk mennyi esélyed volt, hogy legyen.
97/104 anonim válasza:
#95 igen, HPV alap, meg amúgy voltál bármilyen STD teszten? Az, hogy jól érzed magad, nem jelent semmit. AIDS lappangási ideje lehet 10 év is, csak hogy egyet mondjak a sok közül.
98/104 anonim válasza:
Mennyi kockázatos olyan nő szájába lógatnod a farkad aki egy hónap alatt a bulikon ki tudja hány pasit szop le,vagy dug vele az erdőben vagy a buli vécéjében.De a te döntésed mérlegelni megéri-e a kockázat.
Annyi a különbség míg az örömlányról tudod,az alkalmi kapcsoltnál nem. Ugye a boldog tudatlanság.
99/104 anonim válasza:
Attól hogy az AIDS nek nagy a lappangási ideje az egy dolog.
De teszt akkor is kimutatja
100/104 anonim válasza:
Kétségtelen van benne rizikó, de én már 10 éve szoptatok Budapesten óvszer nélkül és eddig sosem volt komolyabb std-m, párszor volt gomba, de az a legkevesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!