Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszlányok.hu-n lévő prostiknál mennyire rizikós az orális szex gumi nélkül(natúr francia) bármi felé fertőzés elkapása szempontjából? Mennyi a kockázata hogy elkapok vmit? Érdemesebb óvszerrel vagy lehet kockáztatni?
Akiről 2-3 értékelés van,és az is feltűnően nagyon jó, azzal óvatosnak kell lenni, mert azt valószínűleg ismerős vagy jóbarát írta.
Akiről 50-60, vagy mégtöbb pozitív értékelés van, na az már lehet akár tényleg jó is
Hpv krva konnyen el lehet kapni....
N
#54. Viszont aki szexel az HPV-s.
Aki szűz, az talán nem… Nem kell ehhez prostihoz menni. Aztán az immunrendszereden múlik, hogy lesz e jele az adott HPV-nek.
Az elterjedtsége miatt érdemes mindenkinek beoltatni magát az ellen a néhány variáns ellen, amire van oltás, hiszen a legveszélyesebbek aközött vannak…
Persze nem kell félvállról venni a dolgot, de ez konkrét statisztika, hogy a nemi életet élő társadalom 85 százaléka HPV fertőzött. Tehát ennek abszolút nem kén stigmatizáló tényezőnek lennie, mert kistúlzással mindenki az… Ha egy nagyon unalmas és visszafogott csajt/pasit találsz magadnak, akinek szinte nincsenek vágyai, ha nem szűz, akkor simán lehet, hogy még Ő is HPV-s.
Én ezt nem így látom 56.
Sajnos ma másképp nem nagyon lehet nőt kapni.
A nő az ma luxuscikk lett.
Csak azok kaphatnak ma meg egy nőt, akik nagyon jól néznek ki.
Sármosak, sportosak, izmosak, jóképűek.
Ez alatt nem kapsz nőt.
Luxuscikk lett a nő. Sajnos.
Én már nemtudok semmit.
Össze vagyok zavarodva teljesen.
Nem gondoltam volna, hogy ilyen marha nehéz az ismerkedés a nőkkel.
Olyan, mintha egy burokban lennének, mint a dióbél.
Nehéz őket feltörni./betörni/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!