Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Rosszlányok.hu-n lévő prostikn...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszlányok.hu-n lévő prostiknál mennyire rizikós az orális szex gumi nélkül(natúr francia) bármi felé fertőzés elkapása szempontjából? Mennyi a kockázata hogy elkapok vmit? Érdemesebb óvszerrel vagy lehet kockáztatni?

Figyelt kérdés
Elsősorban azokat kérdezem akik igénybe vették már ezeket a szolgáltatásokat

2022. jan. 21. 23:06
 51/104 anonim ***** válasza:
82%
#48 A rosszlanyokon meg általában máshol is az értékeléseket és hasonlókat a lányok vagy a futtatóik kezelik és nem az oldal moderátorai.
2022. júl. 11. 10:15
 52/104 anonim ***** válasza:
86%

Akiről 2-3 értékelés van,és az is feltűnően nagyon jó, azzal óvatosnak kell lenni, mert azt valószínűleg ismerős vagy jóbarát írta.

Akiről 50-60, vagy mégtöbb pozitív értékelés van, na az már lehet akár tényleg jó is

2022. júl. 11. 10:47
 53/104 anonim ***** válasza:
93%
Ki ez a szexistennő? Próbáltam megkeresni, hogy lássam a képeket, amikről itt beszéltek, de nem találom. Vagy már törölték?
2022. júl. 11. 19:59
 54/104 anonim ***** válasza:
22%

Hpv krva konnyen el lehet kapni....

N

2022. júl. 12. 03:49
 55/104 anonim ***** válasza:
92%

#54. Viszont aki szexel az HPV-s.

Aki szűz, az talán nem… Nem kell ehhez prostihoz menni. Aztán az immunrendszereden múlik, hogy lesz e jele az adott HPV-nek.

Az elterjedtsége miatt érdemes mindenkinek beoltatni magát az ellen a néhány variáns ellen, amire van oltás, hiszen a legveszélyesebbek aközött vannak…

Persze nem kell félvállról venni a dolgot, de ez konkrét statisztika, hogy a nemi életet élő társadalom 85 százaléka HPV fertőzött. Tehát ennek abszolút nem kén stigmatizáló tényezőnek lennie, mert kistúlzással mindenki az… Ha egy nagyon unalmas és visszafogott csajt/pasit találsz magadnak, akinek szinte nincsenek vágyai, ha nem szűz, akkor simán lehet, hogy még Ő is HPV-s.

2022. júl. 12. 10:52
 56/104 anonim ***** válasza:
3%
Súlyos gondok vannak veled emberként, ha prostikat kell igénybe venned.
2022. aug. 26. 15:52
 57/104 anonim ***** válasza:
13%

Én ezt nem így látom 56.

Sajnos ma másképp nem nagyon lehet nőt kapni.

A nő az ma luxuscikk lett.

Csak azok kaphatnak ma meg egy nőt, akik nagyon jól néznek ki.

Sármosak, sportosak, izmosak, jóképűek.

Ez alatt nem kapsz nőt.

Luxuscikk lett a nő. Sajnos.

2022. aug. 26. 16:02
 58/104 anonim ***** válasza:
7%
56 vagyok! Azok akik a külsőt nézik, a pénzt, nos, azok a szellemileg nagyon igénytelen nők. És most finoman is fogalmaztam.
2022. aug. 26. 16:05
 59/104 anonim ***** válasza:
88%

Én már nemtudok semmit.

Össze vagyok zavarodva teljesen.

Nem gondoltam volna, hogy ilyen marha nehéz az ismerkedés a nőkkel.

Olyan, mintha egy burokban lennének, mint a dióbél.

Nehéz őket feltörni./betörni/

2022. aug. 26. 16:14
 60/104 anonim ***** válasza:
18%
59 betörni egy nőt? Kedvesnek kell lenni, figyelmesnek. Az igazi nők erre vágynak. Az alja, szellemileg nulla szintű nők nézik a pénzt, a külsőt, de velük nem is tudsz normálisan beszélgetni, mert az érdeklődési körük kimerül a mit vegyek fel ma dologban. Akarj igényes nőt, aki beszélgetni akar, és rendesen, mély emberi szinten megismerni.
2022. aug. 26. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!