Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszlányok.hu-n lévő prostiknál mennyire rizikós az orális szex gumi nélkül(natúr francia) bármi felé fertőzés elkapása szempontjából? Mennyi a kockázata hogy elkapok vmit? Érdemesebb óvszerrel vagy lehet kockáztatni?
Én kb 6-7 évvel ezelőtt egy ágyi poloskát vittem haza a ruhámon.
Sokáig nem tudtam mi lehet a gond, miért vannak a bőrömön itt-ott pici piros kiütések.
Még bőrgyógyászhoz is elnentem.
Azt mondta etcéma.
Mire kiderült a probléma, már úgy elszaporodtak, hogy ki kellett dobni az egész ágyat.
Az a baj, hogy nagyon kevés lány fogad vendéget a saját otthonában. Talán 10-20 %.
Álltalában összefog 2-3 ilyen lány, és bérelnek a belvárosban egy lepukkant albérletet.
Ott nem olyan a körülmény, a hangulat, mint saját lakáson.
Ott nagyon futószalag szerüen megy minden.
Szerintem van benne kockázat…
Nézd meg Szexistennő profilját.
Ő mindent vállal gumi nélkül. Az anált is…
Ezen kívül KÖLCSÖNÖSEN IS A KAKISZEXET.
Láthatod, hogy a fogai rohadnak, valszeg hepás. De szifilisz jeleit és bőven megtalálhatod a képein.
Például a kézfején van olyan heg…
Kérdezhetnéd, hogy oké, de neked ehhez mi közöd?
Hiszen ez a nő fent van rosszlányokon, de egy utcai k*rva szintjén van, Te nem ilyenhez mennél…
Nos, ennek a “nőnek” 53 darab pozitív értékelése van.
Olvasod XY értékelését, ahol írja valaki hogy “mindent enged, maradjon a mi titkunk”, megnézed ennek az XY-nak a profilját és láthatod hogy volt egy csomó igényes nővel is.
Vagyis akik annak tűnnek…
És azok ezeket a fickókat engedi elmenni a szájukban.
De van más hasonló hirdető, akinek 300+ értékelése van és azok akik hozzá mennek és análba dugják gumi nélkül, azok (is) mennek az igényesebb csajokhoz is…
Az egy dolog, hogy HIV-es, szifiliszes vagy hepás nem leszel oráltól (hacsak nem mondjuk szúr a foga), de azért sokmindent el lehet kapni.
Szerintem az is elkapott mindenfélét aki itt írja, hogy 11, meg 20 éve jár… Csak tünetmentesen lappang benne a dolog, szűrésre meg nem megy.
Jó közben olvastam, hogy ment szűrésre, de én sajnos ezt a fokú szerencsét nem tudom elhinni…
Én első alkalommal is egy bakteriális, de elég erős fertőzéssel gazdagodtam.
Amúgy nekem belefér a kockázat, de csak akkor ha szingli vagyok és bármilyen szex előtt, ha nem prostival szexelek, minimum egy teljes kivizsgálás.
Erről a szexistennő nevű hirdetőről már a képein látszik igénytelen normális pasas ilyennek nem fizet semennyit.
Análba persze hogy több engedi gumi nélkül, nekem is csak azok akikhez sűrűn jártam vissza és itt nem a havi 1-re kell gondolni de ritka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!