Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi alapján választasz lányt/prostit/örömlányt pl a
rosszlányokon? Help!
Figyelt kérdés
Segítsetek, sok negatív tapasztalat után szeretnék jól választani, mit nézel meg, mi kizáró tényező? Rl-on a -25 hirdetők és a latinók számomra nem igazán jelentenek jó előjelet. Értékeléssel rendelkező kevés van, azok se garanciákat jelentősen, párat simán lehet kamuzni. Ha a biztos megyek, többször voltam stb arányt nézem az egyszer voltammal összevetve, az jó kiindulási alap? Vagy a fotókat furkeszitek,nem mutat mellet, műtermi képek, igénytelen háttér néhol? Köszi srácok, jó lenne ha megtisztul a a RL, sok esetben úgy jön haza az ember H miért nem vettem ki inkább itthon, nagyobb élmény lett volna.
A legjobb megfejto hálából a vendégem egy heteró hármas partira, ha él vele. Sokat járok az országot, összehozzuk.
Nem ártana ha irigység helyett konstruktívan is hozzászólni, unalmas már ez
2022. jan. 24. 23:09
22/76 anonim válasza:
Qrvákat bárki dughat, azért vannak ember, csak a qurvapecérek érzik magukat kitüntetett helyzetben😂 Amint látod nemcsak a nők, de még a férfiak nagyrésze is szãrik a fejedre és csak te bohóckodsz itt. Menj a qurvákhoz ne itt égesd magad idióta.
2022. jan. 24. 23:11
23/76 A kérdező kommentje:
Mondjuk így hogy csak gyerekek és dugatlan lányok vannak, könnyű dolga lesz a legjobb megfejtőnek úgy vélem.
2022. jan. 24. 23:13
24/76 anonim válasza:
Egészséges férfi ha más hozzàér a nőjéhez lefejeli a csávót, a nőt meg páros lábbal rúgja ki. Arra nem lesz irigy senki, hogy te még dizetsz is azérr hogy ma tizedikként megdughass egy qurvát🤣 Pláne úgy hogy pár ezer forintért az állítólagos "irigyek" is megtehetnék ugyanezt🤣
2022. jan. 24. 23:14
25/76 A kérdező kommentje:
24 látszik H fogalmad sincs. 3 kb a max egy nap, ha van januárban most, soknak 1. Másfelől ismerek nem egy civilt akinek 3-4. Ennyit erről, ha meg az álmaidrol ha egyszer lesz nőd, és kinéz valahogy, esélyes lesz hogy ma te vagy a 3. Sok boldogságot MR lúzer.
2022. jan. 24. 23:20
26/76 anonim válasza:
Istenem, de sokat nevettem ezen a kérdésen most. Köszönöm.
2022. jan. 24. 23:28
27/76 anonim válasza:
Napi minimum 1 másik pasi genetikai maradványában turkálsz és még te fizetsz érte,ráadásul elhiszed amikor egy qurva azt mondja amit hallani akarsz, jajj taníts mindenkit mester🤣😂
2022. jan. 24. 23:35
28/76 A kérdező kommentje:
Lassan írom h megértsétek, nem érdekel a véleményetek, felesleges itt fontoskodnotok. Látható h fogalmatok nincs ezekről a lányokról, illetve életetek és csajotok sincs ezt jól mutatja h éjfélkor trollkodtok kéretlenül véleményt alkotva vagy épp életviteli csajozási tanácsot adva. Köszönöm, akkor is az utolsók lennétek akiket meghallgatok ez alapján, ha a kérdés erre irányult volna.
2022. jan. 25. 09:07
29/76 anonim válasza:
Mi is lassan mondjuk, hogy senkit nem érdekel, hogy qurvázol. Ha érdeklnél bárkit is akkor nem kéne qurváznod🤣
2022. jan. 25. 09:39
30/76 anonim válasza:
Egyáltalán nem 1 ember írja ki a prostis kérdéseket. Én is írtam ki, és nem a kérdező vagyok.
Egyébként szerintem egyre több átlag, normális férfi fog prostizni, mivel a nők egyre inkább válogatnak és kikosarazzák az embert kb bármi alapján.
Értékeléseket kell nézni úgy tudom, de volt itt egy csóka, aki otthon van ebben a témában és elég jó tippeket adott 1-2 éve. De lehet őt is kitiltották már innen, mert lepontozták, már 2 éve is csak 1,5-2 pipája volt, pedig nála normálisabban és konstruktívabban ehhez a témához itt senki se szólt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!