Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi alapján választasz lányt/pr...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi alapján választasz lányt/prostit/örömlányt pl a rosszlányokon? Help!

Figyelt kérdés

Segítsetek, sok negatív tapasztalat után szeretnék jól választani, mit nézel meg, mi kizáró tényező? Rl-on a -25 hirdetők és a latinók számomra nem igazán jelentenek jó előjelet. Értékeléssel rendelkező kevés van, azok se garanciákat jelentősen, párat simán lehet kamuzni. Ha a biztos megyek, többször voltam stb arányt nézem az egyszer voltammal összevetve, az jó kiindulási alap? Vagy a fotókat furkeszitek,nem mutat mellet, műtermi képek, igénytelen háttér néhol? Köszi srácok, jó lenne ha megtisztul a a RL, sok esetben úgy jön haza az ember H miért nem vettem ki inkább itthon, nagyobb élmény lett volna.

A legjobb megfejto hálából a vendégem egy heteró hármas partira, ha él vele. Sokat járok az országot, összehozzuk.

#szex #prostituált #örömlány #K.rvák #Hogy választasz lányt
2022. jan. 24. 20:26
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/76 A kérdező kommentje:

50# Persze nem csinálja mindenki napi 3-al, de sok srácban mint bennem is valaha baromi nagy naivitás van.

Tudod, én szándékosan kerestem rosszakat. Tudni akartam mi a valóság, mi férfiak kb csak találgatunk. Nem akarok meggyőzni senkit, hajrá próbáljátok ki srácok.

De ha elképzeled, h naponta több jó nő megkörnyékez, látod a mellét, seggét alakját, fantizálni kezdesz idővel, ha akarod ha nem. És lesz gyenge pillanatod, mikor a melleit neked érinti és közben a tágra nyílt szemekkel a tiédbe néz.. tudom, te és minden nő ilyenkor erős és arrébb sétál..

Tudod, nekem anyám míg élt, ő mondta h fiam, a nőknek mindig vannak titkaik. Pedig hűséges volt, sőt elrartotta ápolta apámat tizenévi betegségben kiszolgáltatottságban is..

Szóval nem, nem minden nő ku.va. Bár a hűségben is hülye vagy ha hiszel sajnos.

Most pedig 30 felett, mikor már nem is tudsz önfeledten szeretni, mit látsz, illetve én.. h a pénznél villannak fel a szemek, h mindenki mindent érdekből tesz, 1 hónapos házasságokat tesz tönkre egy tüzes csaj, a lányok meg az anyjukat is eladnák egy jó partiért kb. Szóval jah, kiábrándító ez, mindenesetre igaz nem voltam még 50 fizetőssel, mert mindig van ingyen, de gyorsan meg lesz. Viszont barátok sokat jártak mindig, szóval van infóm ha arról kevésbé is hogy választottak. Emellett több rutinos, több száz lányt megjárt kujonokkal is beszélek lr-on, sokat meséltek. Itt évekre vissaolvastam pl és nem csak itt a prostis témát, a betegségekre vonatkozóan minden gyakorlott fickó ezt írta, szóval ennyi alapanyaggal nem véletlen mondom, amit.

Értelmes prosti csak gumiban, nem csókol stb. Ha mégis bekap valamit gomba pl irat azonnal gyógyszert stb

Neked mennyi tapasztalatod van, ha lehet tudni? Csak h több évtizedes lányokhoz járók mellé tegyem reálisan, mint alap, és mit kaptál el? A barátokat hagyjuk is most, a netest a nettel. Hátha lesz negatív is, aki nem 30 év csajokhoz járással csak egy gombát kapott egyszer, amit én sima barátnővel is. Szóval?

2022. jan. 30. 20:17
 52/76 anonim ***** válasza:

Te hülye vagy, esküszöm.😂

Józsi bácsi 64F nem vergődik ennyit a szexen a Homoszexualitás kategóriában, mint amit te most előadsz nekünk.

2022. jan. 30. 20:23
 53/76 A kérdező kommentje:
54# mert ő már impotens, mint te is. Meg egyébként is, miért beszélsz így róla, ha meleg is csak az apád. Mai fiatalok..
2022. jan. 30. 20:35
 54/76 anonim ***** válasza:
#51 hú nem annyira tudom követni a gondolatmenetet a hozzám érintett melleken és anyád titkain át. szerintem csak irreális, hogy egy random csaj aki tegyül fel minden hétvégén lefekszik valakivel nagyobb eséllyel kapjon el valamit, mint aki minden nap ki tudja hánnyal. amúgy férfi vagyok. csak nem áll össze a sztori szerintem.
2022. jan. 30. 20:40
 55/76 A kérdező kommentje:

#54 pedig egyszerű a matek, egy civil sose húz gumit, egy prosti mindig. És nagyon el vagy tévedve ha azt hiszed, csak hétvégén fog dugni egy normálisan kinéző nő. Gondolom te így tennél, hasonló helyzetben.

A kérdésre nem válaszoltál, pedig nyugodtan mondhatod a valót, hány lány hogyan és mit kaptál el. Nincs cenzúra, de realt mondj, hátha segítesz másoknak.

Ha meg nem voltál, és nincs tapasztalatod másodkézből se, magadnak válaszolj mit okoskodsz itt. Köszi kiscsávó

2022. jan. 30. 20:54
 56/76 anonim ***** válasza:
100%
ez a stílus... kiscsávó. ovi?
2022. jan. 30. 21:28
 57/76 A kérdező kommentje:
Az "én ezt nem hiszem el, hisz s fizetős lányok akkor is több faszival stb" ez az ovi. Mennyi a civil, mennyi a fizetős és mi a konklúzió, ezt nyögd már ki.
2022. jan. 30. 21:53
 58/76 A kérdező kommentje:
Ha szűz vagy, az is ér. Nem is gondoltak sokan másra sztem.
2022. jan. 30. 21:55
 59/76 anonim ***** válasza:
100%
haha tényleg rá vagy görcsölve nem csak a prostikra.
2022. jan. 30. 21:57
 60/76 anonim ***** válasza:
Igaza volt a 14-esnek. Próféciát jövendölt meg nekünk.
2022. jan. 30. 21:58
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!