Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehet, hogy tetszek az apjának?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy tetszek az apjának?

Figyelt kérdés
Ma előbb értem hozzájuk, mint ő, és csak a szülei voltak otthon. És ahogy bementem a nappaliba az apja végig ilyen zavarbaejtően mélyen a szemembe nézett, meg egész nap nagyon mosolygós volt velem meg nézett sokat. Lehet csak ilyen kedve volt, de valahogy akkor nem úgy jött le, lehet félreértem.
2021. júl. 5. 22:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/90 A kérdező kommentje:
Szerinted az apja megtenne?:) Meg nem ennyire egyszeru, meg ha akarnam sem
2021. júl. 7. 23:39
 82/90 anonim ***** válasza:
Nézd, apró lépések. Menjünk már át privátba, ha kiírom ide, hogy ki vagyok és én mit csinálnék, szétszednek. Ha rám írsz, elmondom ott a lehetséges forgatókönyvet.
2021. júl. 7. 23:41
 83/90 A kérdező kommentje:
Ha el akarod mondani, akkor inkább itt:) bocsi
2021. júl. 7. 23:42
 84/90 anonim ***** válasza:

Nem, köszönöm, azért nem, mert nem kívánom kiadni magam. Főként nem a titkaimat, azonosítható lennék.

Ha egy olyan korú férfi gondolatait és tapasztalatát csak zaklatásként tudod értelmezni, amilyen ez az apa, akkor nincs miről beszélni. Éretlen vagy nagyon.

Bocsi

2021. júl. 7. 23:47
 85/90 A kérdező kommentje:
Zaklatás? Nem mondtam ilyet, csak szimplán nem szeretnék privátozni. De oké, megértem ha nem akarod akkor leírni, nem gáz.
2021. júl. 7. 23:50
 86/90 anonim ***** válasza:
Nem tudom, abban mi a gond, de még egyszer: marha leszek ide írni tapasztalatokat meg tényeket.
2021. júl. 7. 23:52
 87/90 A kérdező kommentje:
Akkor írd le a személyes tapasztalatok nélkül?
2021. júl. 7. 23:55
 88/90 anonim ***** válasza:
A privát kérő így akar felszedni. Régi trükk.
2021. júl. 7. 23:59
 89/90 anonim ***** válasza:
Jajj, 88-as nem vagyok kispályás. Tanár vagyok középsuliban. És itt a pont, befejeztük ezt a buta beszélgetést.
2021. júl. 8. 00:03
 90/90 anonim ***** válasza:
82%
Izgatna téged, ha fiával is együtt maradnál, de apu is megdugna titokban?
2021. júl. 8. 03:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!