Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy tetszek az apjának?
Figyelt kérdés
Ma előbb értem hozzájuk, mint ő, és csak a szülei voltak otthon. És ahogy bementem a nappaliba az apja végig ilyen zavarbaejtően mélyen a szemembe nézett, meg egész nap nagyon mosolygós volt velem meg nézett sokat. Lehet csak ilyen kedve volt, de valahogy akkor nem úgy jött le, lehet félreértem.2021. júl. 5. 22:49
61/90 anonim válasza:
Tele van cuckold rajongó srácokkal az oldal. Nem lehet, hogy még a pasidat is izgatná, ha az apja rendesen meg.....na téged?
62/90 A kérdező kommentje:
Kizart :D
Meg az apja sem hiszem hogy akarna tenni barmit is ezen kivul.
2021. júl. 6. 20:10
63/90 anonim válasza:
Akkor neked nem az a gondod, hogy tetszel az apjának, hanem hogy miért nem mozdul rád:)
64/90 A kérdező kommentje:
Egyiket sem emlitettem, hogy baj lenne. Nem kell bekepzelni dolgokat:)
2021. júl. 6. 20:32
66/90 A kérdező kommentje:
65 Ezen mar tul vagyunk, irtam mar ezt
2021. júl. 6. 21:19
67/90 anonim válasza:
A képzeleten túl, de a tettek előtt.
Senki nem elégül ki azzal, hogy elképzel egy ebédet!
Jól lakni minimum kóstolással, de inkább evéssel lehet.
Hiszem, hogy érted, mert elég értelmesnek tűnsz, kedves kérdező!
68/90 anonim válasza:
Hányszor gondoltár rá úgy, hogy a bugyidban volt a kezed?
(Biztosan érted bugyi nélkül is!)
69/90 A kérdező kommentje:
Miert vagy ennyire raallva a temara?
2021. júl. 7. 00:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!