Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy tetszek az apjának?
Figyelt kérdés
Ma előbb értem hozzájuk, mint ő, és csak a szülei voltak otthon. És ahogy bementem a nappaliba az apja végig ilyen zavarbaejtően mélyen a szemembe nézett, meg egész nap nagyon mosolygós volt velem meg nézett sokat. Lehet csak ilyen kedve volt, de valahogy akkor nem úgy jött le, lehet félreértem.2021. júl. 5. 22:49
41/90 anonim válasza:
Szerintem közeledj felé. Ha kihagyod, nagyon bánni fogod. És egy negyvenes férfi TUD!
Őszintén, fantáziáltál róla?
42/90 A kérdező kommentje:
Ìrtam ezelőtt is, hogy megfordult már pár dolog a fejemben. De undorító dolog lenne, ha megtenném:)
2021. júl. 6. 08:27
43/90 A kérdező kommentje:
És miért, mit TUD? :D
2021. júl. 6. 08:28
44/90 anonim válasza:
Drágám, azt biztosan tudja, mid hol van és hogyan működik. Ráadásul ez mindkét félnek izgalmas is. Hallgass róla és ne hagyd ki!
Hogy beszél veled? Először érezted így, vagy már egy ideje így van?
F, 43
45/90 A kérdező kommentje:
Nem nagyon beszelunk.
2021. júl. 6. 08:46
46/90 anonim válasza:
Nagyon úgy néz ki neked is bejön apuci,és engedni fogsz a csábításnak.
47/90 A kérdező kommentje:
Nem nez ki ugy😂
2021. júl. 6. 09:03
48/90 anonim válasza:
Fantáziálás szinten izgi, de őszintén mekkora kannak kell lenni ahhoz hogy a fiad barátnőjét megdugd. A kérdező szemszögéből meg akkor nem tabu a téma ha majd szétmennek a sráccal.
49/90 anonim válasza:
Őszintén, ha ennyire vonz, miért hagynád ki? Már tapasztalt, bizonyított, és alighanem bejössz neki. És, kedves, sok korodbeli lány szeretne egy "daddy"-t aki vigyáz rá, törődik vele és közben a kisasszony megkapja a magáét!
Mi tart vissza? Komolyan?
50/90 A kérdező kommentje:
100%, hogy O sem tenné meg, attol fuggetlenul hogy lehet tetszem neki
2021. júl. 6. 12:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!