Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tetszem a baratnom apjanak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszem a baratnom apjanak "ugy", vagy mi? (Lany vagyok)

Figyelt kérdés
Mostanaban kezdodott mert eddig nem annyira talalkoztam a szuleivel. Nem akarok regenyt irni, de peldaul olyanokat vettem eszre, hogy amikor oda adott valamit, akkor teljesen egyertelmuen a mellemre nezett (tok atlagos ruhaban voltam, nem is volt kint es B-s a mellem, nem feltuno). Meg amikor egy helyen vagyunk a hazban akkor is sokat nez engem, de nem akarok paranoias lenni. Akkor sem forditja el a fejet amikor eszreveszem, es en is elkezdem nezni. De nem akarom valami szatirnak beallitani persze, mert nagykoru vagyok mar, de akkor is elgondolkodtato hogy lehet e valami
2021. febr. 17. 16:36
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én mint 43 éves apa állíthatom, hogy minden 18 fölötti csajszi tetszik nekünk, és kis mellet is szeretünk nézni.:) Szóval nem konkrétan neked szól, hanem a korodnak és úgy általában a nemednek. Ettől függetlenül szerintem tahóság BÁRMILYEN lányt bámulni, de vannak ilyenek is közöttünk sajnos.
2021. febr. 17. 16:49
 2/4 anonim ***** válasza:
5%
Az zavar, hogy a pasid apja vagy az, hogy jóval idősebb?
2021. febr. 17. 16:50
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Bocsánat! Nem a pasid, a barátnőd apja...
2021. febr. 17. 16:50
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Lehet,hogy tetszel neki,elvégre te nő vagy,ő meg pasi.egyértelműen nem lehet kijelenteni,de nincs kizárva.az ember megnézi ami szép,és tetszik neki
2021. febr. 17. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!