Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A baratnom apjanak lehet hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A baratnom apjanak lehet hogy bejovok?

Figyelt kérdés
Ne gondoljatok most "rosszra" mert sosem probalkozott be nalam, vagy hozott kellemetlen helyzetbe. Csak par erre utalhato jelet megfigyeltem. Amikor ott vagyok naluk, akkor ritkan vagyunk egy helyisegben, leginkabb csak a baratnom anyjat ismerem szemelyesebben. De amikor megis ott van akkor pl eszreveszem hogy nez engem, es olyankor mindig nagyon mosolyog. Es ha ilyenkor elforditom a fejem, akkor is neha latom a szemem sarkabol hogy még néz. Es ha elmegyunk egymas mellett, akkor mar nem egyszer lattam hogy megnezte a mellem, pedig nem hordok kivagott felsoket.
2021. jún. 23. 13:55
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
80%
Nincs kizárva, hogy megdugna szívesen.....Férfiből van ő is. 30/F
2021. jún. 23. 13:57
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Könnyen lehet.
2021. jún. 23. 14:05
 3/18 A kérdező kommentje:
Normalis valaszokat legyszi
2021. jún. 23. 14:33
 4/18 anonim ***** válasza:
58%
Melyik egészséges férfinek ne tetszene egy szép fiatal nő? :D
2021. jún. 23. 14:35
 5/18 anonim ***** válasza:
Miért fontos neked? Talán bejön? ÉS örülnél, ha lenne valami akció? Anyussal hármasban?
2021. jún. 23. 14:36
 6/18 anonim ***** válasza:
Neked bejön a barátnőd apja?
2021. jún. 23. 14:40
 7/18 anonim ***** válasza:
Bélus is észreveszi a csinos fiatal lányokat, de ha normális pasi akkor nem fog a jövőben sem próbálkozni. Hűséget, nem vakságot.
2021. jún. 23. 14:42
 8/18 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy igen, de lehet, hogy nem. Lehet nem téged nézett, hanem a lányát. Vagy a konyhapadlón a piszkot, amit Ani nem suvickolt fel.
2021. jún. 23. 14:44
 9/18 A kérdező kommentje:
Sztem eszreveszi az ember amikor nezik ot. Foleg ha a szemembe nez sokaig.
2021. jún. 23. 14:48
 10/18 anonim ***** válasza:
Simán.
2021. jún. 23. 14:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!