Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszem a baratom apjanak szerintetek?
Figyelt kérdés
Sose flortolt velem vagy ilyenek, de mindig kedves.
De jellemzo hogy ok nelkul,c csak ugy nez engem. Meg ha a kozelben van, akkor latom hogy a melleimre pillant. Egyebkent vekony vagyok, es a mellem (lehet emiatt) kicsi is. Az apja kb 45 eves, nem annyira "oreg".
2021. ápr. 24. 13:57
1/13 Noren1989 válasza:
És ha azt mondjuk,ràstratolsz??
3/13 A kérdező kommentje:
Nem, csak ez kicsit kinos tema, ezert nem mondtam meg senkinek. Ezert erdekelnek a valaszok.
2021. ápr. 24. 14:00
5/13 anonim válasza:
Pasiból van, persze, hogy tetszel neki. Az, hogy kedves, természetes egy normális férfitól. De ha jól értem, akkor neked is tetszik kicsit, ugye? 🤷🏼♀️
6/13 Noren1989 válasza:
#5neadd alà a lovat, mert egyből hârmasozàs lesz a vége 😅😂
7/13 anonim válasza:
Én is szívesen beszélgetek ismerkedek 18..20 éves lányokkal.
40F
8/13 A kérdező kommentje:
Nem lesz harmas:)
2021. ápr. 24. 14:43
9/13 A kérdező kommentje:
Oke ez nem egy hirdetes, sajnalom. Senkit nem erdekel.
2021. ápr. 24. 14:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!