Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy tetszek az apjának?
Figyelt kérdés
Ma előbb értem hozzájuk, mint ő, és csak a szülei voltak otthon. És ahogy bementem a nappaliba az apja végig ilyen zavarbaejtően mélyen a szemembe nézett, meg egész nap nagyon mosolygós volt velem meg nézett sokat. Lehet csak ilyen kedve volt, de valahogy akkor nem úgy jött le, lehet félreértem.2021. júl. 5. 22:49
3/90 anonim válasza:
Izgatna, ha az apjával is lehetnél?
4/90 anonim válasza:
Szerintem igen. Biztos csinos lány vagy. :) A férfiak természetes, hogy tetszel! 😊
6/90 A kérdező kommentje:
Szoknya meg polo, de nem volt kint semmim, mellem sem.
2021. júl. 5. 23:11
7/90 anonim válasza:
Ha azt máskor kirakod biztos emlékezett rá.
Fiatal csinos lány vagy, nőies ruhában, akinek nem tetszettél volna annak más nő se.
Zavar, hogy a barátod apja úgy néz rád? Vagy inkább izgalmas?
8/90 A kérdező kommentje:
Maskor sem szoktam kirakni a mellem 😂 nem is lenne kb mit
2021. júl. 5. 23:17
9/90 anonim válasza:
már gondolatba megdugott,elhiheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!