Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy tetszek az apjának?
Figyelt kérdés
Ma előbb értem hozzájuk, mint ő, és csak a szülei voltak otthon. És ahogy bementem a nappaliba az apja végig ilyen zavarbaejtően mélyen a szemembe nézett, meg egész nap nagyon mosolygós volt velem meg nézett sokat. Lehet csak ilyen kedve volt, de valahogy akkor nem úgy jött le, lehet félreértem.2021. júl. 5. 22:49
21/90 anonim válasza:
Melyik férfinek nem tetszenek a csinos, fiatal lányok? Megsúgom az összesnek 😅 Ha lánya van, akkor azt gondolja magában, de kár hogy a lányom barátnője és megmarad a nézésnél. Ha a fia csaja vagy akkor meg azt, hmmm... van ízlése a fiamnak, bárcsak lennék én is ismét fiatal és egy cm-nyit sem fog hozzád közeledni.
22/90 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat :) Ezek szerint valoszinu jol ereztem.
2021. júl. 6. 00:01
23/90 anonim válasza:
És még valószínűbb, hogy egyre jobban fog izgatni a dolog. Férfira vágysz, nem kölyökre, ennyire egyszerű.
24/90 A kérdező kommentje:
Mibol gondolod?
2021. júl. 6. 00:12
25/90 anonim válasza:
Mindkettőre vágyik, épp ez a gond.
26/90 anonim válasza:
mert izgat milyen egy tapasztalt,rutinos igazi ffi...
27/90 anonim válasza:
Vágyni arra lehet ami nincs.
A fiú ott van, bármikor, ha kéri.
Az apjának meg látja a szemében, hogy a falhoz szorítaná a kis szoknyájában és rendbe tenné mielőtt a fiacskája hazaér.
Ezt viszont nagyon nem lehet. Csak vágyni rá.
28/90 anonim válasza:
Miből gondolom? Olvasd már végig a saját válaszaidat. A jókislány éned a fiúra, az ösztönös nő a férfira vágyik. Vagy tévedek?
29/90 anonim válasza:
Nem tévedsz. Csak magának sem meri bevallani.
30/90 A kérdező kommentje:
#27 Szerinted ilyesmire gondolhatott amikor nezett?
2021. júl. 6. 00:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!