Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Masnak nem perverz azt mondani...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Masnak nem perverz azt mondani a gyerekei apjanak vagy anyjanak hogy any/apa?

Figyelt kérdés

Szex kozben is ezt mondjak? Anya gyorsabban/valtsunk pozt anya?

Anya apa a szuleim. Attol hogy szuletik egy gyerek nem tudnam a partnert/elettarsat/hazastarsat anynak vagycapanak hivni.

2016. szept. 23. 17:28
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
61%

Ez nekem is nagyon, nagyon fura és zavaró volt mindig is. De az ő dolguk, a fejükben nyilván rendben vannak a dolgok e téren, hisz teljesen normális emberek is mondanak ilyet.

Én sosem fogok és próbálna a párom anyának, mamának hívni, nem tenné zsebre, amit kapna. Aztán bizonyára sokkos állapotba kerülnék, amit nálam nehéz elérni, de ezzel sikerülne.

2016. szept. 23. 17:34
 2/28 anonim ***** válasza:
46%
Addigi életedbe mindenki mással beszélve a nevén fogod hívni. Viszont a gyerekednek nem fogod azt mondani, hogy "Szólj a Bélának, hogy kész a vacsora".
2016. szept. 23. 17:38
 3/28 anonim ***** válasza:
36%
Miért lenne perverz? Ez csak arról szól a legtöbb esetben hogy a gyerek így könnyebben megtanulja ezeket a megszólításokat. Utána meg valahogy nem marad el. Szex közben meg nem feltétlenül kell apának - anyának hívni egymást, ugyanis jó eséllyel ketten vannak az ágyban, Olyankor a keresztnevet sem feltétlenül ismételgetik azok sem akik azon szólítják egymást.
2016. szept. 23. 17:39
 4/28 A kérdező kommentje:

Teljesen hetkoznapi dolog de akkor is vissataszito.

Apa az apukam. Anya az anukam.

Oke hogy a gyerekem apukaja is egy apa, de a szomszed es az alkalmazottam is apa ha van gyereke.

2016. szept. 23. 17:41
 5/28 A kérdező kommentje:

2. Nekem mindig azt mondtak hogy X. jossz enni?

Ha tobb gyerek van es egyikhez szolok akkor gyerek kerlek nezd meg ezt es jon mind a harom??

Azert mert en egy anya vagyok vagy ehg gyerek vagy egy fonok vagy marketinges ne hivjanak igy. Ha igy szolnek a Kovacs Andreanak hogy, Marketinges legyszives legyem kesz holnapra ez akkor az jol esne a Kovacs Andreanak?

2016. szept. 23. 17:45
 6/28 anonim válasza:
69%

Anyám és apám is a keresztnevén szólították egymást, de én mindig apa-anyát használtam (a bátyám is).

Visszatérve egy példára, nekünk így szóltak: "Szólj apádnak, hogy kész a vacsora".

Anyám és élettársa mióta megszületett öcsém (aki immár 8 éves) tényleg anyának és apának szólítja egymást négyszemközt is. Pl hívja a másikat, akkor nem "Béla, gyere kicsit!", hanem "Apuci, gyere kicsit!" vagy "Anya, mi ma az ebéd?"

Valahol bizarr, évek alatt hozzászokott a fülem, de én se értettem ezt miért jó.

2016. szept. 23. 17:46
 7/28 anonim ***** válasza:
56%
Az én szüleim anyának és apának hívják egymást, ha velem beszélgetnek. Ha egymással, akkor a rendes nevükön. Szex közben nem szoktam kihallgatni őket, úgyhogy arról nem tudok nyilatkozni :D
2016. szept. 23. 17:48
 8/28 anonim ***** válasza:
64%

Ha van gyerek akkor nekem annyira nem furcsa,hallottam már ilyet. Bár a szüleim ha nekem mondanak valamit akkor pl így: mond apádnak hogy. Ha közvetlen apát szólítja meg anya akkor a nevén szólítja.

Az viszont rettentő fura hogyha gyerek sincs és már így hívják egymást. Megy egy reality az egyik csatornán és ott az énb pár hívta így egymást, úgy hogy gyerekük sincs, és nem is biztos hogy lesz közös gyerekük egyszer. Annyira irritált.

2016. szept. 23. 17:50
 9/28 anonim ***** válasza:
45%

Az túlzás, hogy visszataszító, az "apa" nem azt jelenti, hogy az adott ember apja, írtam már az első hozzászólásomban, hogy aki használja, annak teljesen rendben van az a fejében. Ha neked zavaró, nem használod, annyi.

Én sem fogom, még nem tudom, hogy hogyan hivatkozom a páromra a gyerek felé, ha lesz, bizonyára vegyesen, néha talán "apád", de inkább a (régi, saját maga választotta) beceneve, a saját nevét soha, semmikor nem mondom, ahogy ő sem az enyémet. Kinél hogy van ez. A páromat direktben úgy szólítom, ahogy mindig is. A gyerek pedig lazán nevezhet minket emiatt a becenevünkön, engem az nem zavar. A keresztnevemen is szólíthat, de biztos lesznek egyéni kreálmányai is, az a legjobb :D Azt külön meg lehet tanítani neki, hogy anya/apa, aztán majd rendbeteszi magában, ennyit kinézek belőle.

De tudom, hogy sokan a gyerek szóhasználata miatt apa/anyázzák egymást. Nyugodtan, ő dolguk, nekem attól még zavaró, de az ő életükhöz nincs közöm.

Ennyi, ki ilyen, ki olyan, felesleges megpróbálni bebizonyítani, hogy nekünk van igazunk, mert ez nem így működik...

2016. szept. 23. 17:50
 10/28 anonim ***** válasza:
55%

Mi igy hivjuk egymast es nem talalom semennyire sem furcsanak.

A szuleim is igy hivtak egymast. Most meg nagyinak/papanak. Atall az ember egyszeruen.

Szex kozben meg nem beszelunk :)

2016. szept. 23. 17:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!