Hogy élnéd meg, ha a párod nem tud NEM-et mondani az anyjának anyagiakban?
Rám rossz hatással van, hogy a párom hagyja magát kizsigerelni az anyja által.
Volt egy elképzelésünk, hogy a páromnak csinálunk egy üzletet. Ezt el is terveztük, amikor anyóspajtás előjött a farbával, hogy együtt vegyenek fel 11,5M-t, ezzel anyós is kiváltja a saját korábbi hitelét. 2008-ban ennek a havi törlesztése 80eFt volt.
És azzal etette a páromat, hogy abból a pénzből az üzlet is meglesz, illetve egy kiadható lakrész a tetőtérben, amit anyós kiad és a páromnak onnantól nulla Ft fizetnivalója lesz. De addig felesben kellene fizetni.
A párom persze nem látott át a szitán, én hiába könyörögtem, hogy legalább két hitelszerződés legyen, neki és az anyjának külön. Nem, ő belement az egyetemleges adóstárs dologba úgy, hogy a 11,5-ből őrá kb 2,5M, a 9-et meg az anyja használta fel.
A régi hitelre, a bűnöző fia okozta károk kártérítésére stb. Ha párom megkérdezte, hogy mi van a többi pénzzel (amiért ugyebár ő is felel) akkor az anyja úgy lebas-zta, mint a pengős malacot, hogy mi köze hozzá.
A párom úgy fizette 40ezret (azaz a teljes törlesztés felét) hogy semmi köze a pénzhez. Az üzlet kiépült, a kocsija ki lett fizetve (a jelzáloghitel akkor jobb volt, mint hagyni az autóhitelt), de tetőtérbeépítés nem valósult meg. Anyuci elfolyatta pénzt. Az adósság maradt.
És én hiába mutattam ki, hogy a páromnak az általa elhasznált összeg arányában 17,5ezer forint lenne a havi része, nem 40, az anyós magából kikelve ordít mindenkivel, hogy mit képzelek én, meg ő nem tud mit csinálni.
És a párom meg ezt hagyja. Nagyon fáj. Mára mindent kifizetett 5 év alatt, de az anyja érzelmi zsarolásának továbbra is enged.
Ki mit tenne ilyen helyzetben?
Nincs az a vakító szerelem, ami miatt vele maradnék!
1.) Anyós szava mindig a tiéd felett lesz
2.) És a pasid szava felett is
3.) a pasid tutyimutyi férfiatlan
Ilyen emberre nem mernék családot vállalni
Akkor a "pasi" szót helyettesítsd be "csaj"-ra, és a "férfiatlan" helyett "puhány szerencsétlenség".
Döntsd el, hogy egy kislányt akarsz nevelni, vagy egy NŐ kell neked.
"Vannak férfiak aki képtelenek érzelmileg leválni az anyjukról. "
Meg nők is sajnos. Pl a párom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!