Mi tegyek, ha régen nagyon jó életem volt (anyagiakban), de mostanra tönkrementem, és napi szinten nélkülözök? A családom és a párom ez miatt minden nap veszekszik velem, ez normális?
Régen olyan életem volt, amit csak a filmekben lehet látni, természetesen ezzel együtt a családom és a párom is kivette ebből a részét(jó oldalát).
De mostanra szó szerint szegény lettem, napi megélhetési problémáim vannak(nem jut kaja sem az asztalra lassan), és már éreztetik velem, a hozzátartozóim is hogy nem tekintenek, így teljes értékű embernek.Addig míg volt pénz addig jó volta, most hogy egy átlag alatti életem van , mint mindenkinek ezelőtt ebben a családban egyből én vagyok a hibás?Azért is hibáztatnak, mert a szüleim nem tudják a számlájukat fizetni?
Ti mit tennétek?
És a párotok is csóró szemétládázik, meg parasztozik egész nap, aki meg régen belőlem élt!
A szüleidnek mi köze a te anyagi helyzetedhez? Úgy értem, hogy függ össze a te rosszabb életkörülményed az ő kifizetetlen számláikkal?
Párod meg úgy látszik, csak a pénzedért volt veled, az első nehézségnél már húzza a száját.
Az, meg hogy milyen jelzőkkel illett...inkább nem méltatom a párod, nem szeretnélek megsérteni.
első remélem nem komolyan írtad, mert ez amit írtál felbujtásnak minősül ha ez miatt pl bcs van elkövetve és hivatkozásképp a bűnüldöző szerveknél meg van adva h ezt a tanácsot kaptam.
az ilyen jellegű véleményeket kérném mellőzni.
a szüleimnek annyi köze hozzá, hogy nincs fedél a fejem felett, ott lakok náluk, de míg volt fizetve általam minden, én voltam a szemük fénye, most meg legszívesebben az emlékeikből is kitörölnének.
természetesen a rám eső részt kifizetem mindenből, de sírnak mint a fürdőskúrvák h ez nincs az nincs, és én tehetek róla!!
a páromat meg inkább nem írom, mert csak jobban idegesebb leszek tőle.
Ezért van gáz Mo-on.Mert aki megteheti,az nagy lábon él,de nem gondol a jövőjére. Remélem kérdező, ha rendbejössz anyagilag, akkor teszel majd félre pénzt legközelebb.
Amúgy no comment,a párod a paraszt.Én elhagynám tuti.
azzal jön a párom hogy van olyan ismerőse aki vmi állatot több 10 ezer ft-ért vett mi miért nem veszünk?
és ha mondom hogy enni sem tudunk, akkor meg a parasztozással, meg hogy elhagylak, majd leszek olyan emberrel aki mellett nem kell nélkülözni, és ilyenkor megy haza panaszkodni, otthon meg ellenem szítják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!