Mi tegyek, ha régen nagyon jó életem volt (anyagiakban), de mostanra tönkrementem, és napi szinten nélkülözök? A családom és a párom ez miatt minden nap veszekszik velem, ez normális?
Régen olyan életem volt, amit csak a filmekben lehet látni, természetesen ezzel együtt a családom és a párom is kivette ebből a részét(jó oldalát).
De mostanra szó szerint szegény lettem, napi megélhetési problémáim vannak(nem jut kaja sem az asztalra lassan), és már éreztetik velem, a hozzátartozóim is hogy nem tekintenek, így teljes értékű embernek.Addig míg volt pénz addig jó volta, most hogy egy átlag alatti életem van , mint mindenkinek ezelőtt ebben a családban egyből én vagyok a hibás?Azért is hibáztatnak, mert a szüleim nem tudják a számlájukat fizetni?
Ti mit tennétek?
És a párotok is csóró szemétládázik, meg parasztozik egész nap, aki meg régen belőlem élt!
Én sem értem, hogy lehet ennyire lecsúszni.
Nekünk is voltak hullámvölgyek, de amikor jól ment mindig tettünk félre, nem éltük fel a teljes bevételünket. Így a hullámvölgyek is elviselhetőbbek.
Mennyi idős vagy? Mióta vagy a pároddal? Gyerek van? Mit teszel most azért, hogy lábra állj?
1. rúgd ki a párodat a francba, nem szeret téged, neki csak az anyagi biztonság és a rongyrázás kell...
2. a családod is bunkó.
Nem tudsz megpróbálni egy kisebb albérletet szerezni? Vagy annyira sincs pénzed? Legközelebb rakj félre, legyen megtakarításod, és erősen keress melót...
Tényleg lépned kellene. Már azt tekintve, hogy az asszonytól elfelé.
Ez nem oké így, hogy amig volt miből, addig édesszivem, amikor meg neincs akkor meg csórószemétláda.
Igazából nem tudom min gondolkodsz. Ha jól értelmezem se gyerek, se közös vállalkozás.
Go ahead.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!