Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Masnak nem perverz azt mondani...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Masnak nem perverz azt mondani a gyerekei apjanak vagy anyjanak hogy any/apa?

Figyelt kérdés

Szex kozben is ezt mondjak? Anya gyorsabban/valtsunk pozt anya?

Anya apa a szuleim. Attol hogy szuletik egy gyerek nem tudnam a partnert/elettarsat/hazastarsat anynak vagycapanak hivni.

2016. szept. 23. 17:28
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

De attol.fuggetlenul hogy en apa vagyok vagy taxis vagy fodrasz vagy keresztanany miert kell igy hivni?

Akkor en lehetnek ertekedito felnott no a szuleimnek. A keresztszuleimbwk ertekesitonkeresztlany aki szingli. Azert van a nev hogy azon szolitsuk egymast, nem?

2016. szept. 23. 18:08
 12/28 anonim ***** válasza:
36%

az én nagymamám a saját anyját nagymamának szólította mert őt mindenki nagymamának hívta.

a nagymamámnak meg külön neve volt a családban amit a fia adott neki mikor gyerek volt.

ellenben a nagymamám és a férje egymást "gyerekem"-nek szólította.

csoda hogy ép ésszel felnőttem, bár egyesek szerint nekem meg pont ez nem sikerült.

2016. szept. 23. 18:17
 13/28 anonim válasza:
35%

Ezt én sem értem. Sokszor hallom magam körül is, hogy a párok anyának, meg apának hívják egymást. Arra hivatkoznak, hogy így jobban megtanulja a gyerek... Az a baj, hogy az anya, apa, baba stb., ezek rendszerint az első szavak egyike általában. Nem nehéz szavak és a gyerek képes felfogni, hogy apa miért hallgat esetlegesen a Béla névre, mert rögzül benne, hogy Béla és az apja ugyanaz.

Nekem ez az apázás/anyázás kicsit arra hajaz, mintha az adott kapcsolatokban a gyerekvállalás után már nem a másik párja/férje/felesége/Bélája lenne, hanem elsősorban anya/apa.

2016. szept. 23. 18:21
 14/28 A kérdező kommentje:
10. Nem.beszelsz szex kozben?
2016. szept. 23. 18:21
 15/28 anonim ***** válasza:
25%
Magyar ember tele szájjal nem beszél.
2016. szept. 23. 18:24
 16/28 A kérdező kommentje:

Magyar ember es mas nemzetisegu van amikor caak egy emberrel van es van amikor csak analozik vagy szendvics. Es a szaja nibcs tele. Olyan is tobbsegben hogy a ferfi nem biszex es nincs semmi a szajaban. Tud beszelni.

De se dughattal sokszor. :D

2016. szept. 23. 18:29
 17/28 anonim ***** válasza:
51%
ez engem is nagyon zavar! Pl. amikor egy kérdésben írja az anyuka, hogy "apa nem jár látogatni". A hajam égnek áll tőle! Esetleg a "gyerek apja" vagy a "volt férjem". Apa az én édesapám, nem a (volt) férjem.
2016. szept. 23. 18:29
 18/28 A kérdező kommentje:
"Apa nem jar latogatni" nekem eszembe nem jutna csak az hogy a gyerek mas varosban/orszagban el es az apukaja nem latogatja. Tehat felnott ember akivel az apukaja nem foglalkozik. Vagycelvalt szulok es a gyerrk az anykajaval el.es a gyerek mondja hogy az apukaja nem latogatja.
2016. szept. 23. 18:41
 19/28 anonim ***** válasza:
10%
Nekem nem fura, megmondom őszintén. Lehet, hogy azért, mert anyukám így hívja az élettársát, mondjuk vicces, hogy fordítva nincs így :D De engem nem zavar. Anyósom néhai apósommal csak úgy szóltak egymáshoz, hogy figyelj már!. Ez jobb?
2016. szept. 23. 18:46
 20/28 anonim ***** válasza:
21%
Nekem nagyon fura. Nővérem csinálja ezt a párjával. Az nem anyázza vissza, de rendkívül megdöbbentő. Főleg, hogy apám előtt is ezt csinálja, amikor ott van. Volt már olyan, hogy hívta, hogy apa gyere. És jött be az apánk. Legalább ekkor ne csinálná baszsus.
2016. szept. 23. 18:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!