Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Masnak nem perverz azt mondani a gyerekei apjanak vagy anyjanak hogy any/apa?
Szex kozben is ezt mondjak? Anya gyorsabban/valtsunk pozt anya?
Anya apa a szuleim. Attol hogy szuletik egy gyerek nem tudnam a partnert/elettarsat/hazastarsat anynak vagycapanak hivni.
De attol.fuggetlenul hogy en apa vagyok vagy taxis vagy fodrasz vagy keresztanany miert kell igy hivni?
Akkor en lehetnek ertekedito felnott no a szuleimnek. A keresztszuleimbwk ertekesitonkeresztlany aki szingli. Azert van a nev hogy azon szolitsuk egymast, nem?
az én nagymamám a saját anyját nagymamának szólította mert őt mindenki nagymamának hívta.
a nagymamámnak meg külön neve volt a családban amit a fia adott neki mikor gyerek volt.
ellenben a nagymamám és a férje egymást "gyerekem"-nek szólította.
csoda hogy ép ésszel felnőttem, bár egyesek szerint nekem meg pont ez nem sikerült.
Ezt én sem értem. Sokszor hallom magam körül is, hogy a párok anyának, meg apának hívják egymást. Arra hivatkoznak, hogy így jobban megtanulja a gyerek... Az a baj, hogy az anya, apa, baba stb., ezek rendszerint az első szavak egyike általában. Nem nehéz szavak és a gyerek képes felfogni, hogy apa miért hallgat esetlegesen a Béla névre, mert rögzül benne, hogy Béla és az apja ugyanaz.
Nekem ez az apázás/anyázás kicsit arra hajaz, mintha az adott kapcsolatokban a gyerekvállalás után már nem a másik párja/férje/felesége/Bélája lenne, hanem elsősorban anya/apa.
Magyar ember es mas nemzetisegu van amikor caak egy emberrel van es van amikor csak analozik vagy szendvics. Es a szaja nibcs tele. Olyan is tobbsegben hogy a ferfi nem biszex es nincs semmi a szajaban. Tud beszelni.
De se dughattal sokszor. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!