Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene tenni, hogy elmúljon köztem és a pasim apja közt a szexuális vonzalom?
#48 😂😂😂 Azért vicces, hogy csak ennyire telik, de azt hiszed magadról, hogy te mekkora ász vagy 😂😂😂 De értelmes kommentet írni nem tudsz ami kapcsolódik az eredeti kérdéshez. 😂😂
Igen, tudom, hogy gáz a helyzetünk, de pont azon vagyok, hogy megoldjam és nem az ilyen idióta f@szok, IQ nullás hozzászólásaitól lesz egy elfogadható megoldás a problémára.
Komolyan azt gondolom, hogy az ilyen embereknek még soha sem volt részük szerelemben sem, de még csak szexuális vonzalomban sem ha azt hiszik, hogy minden úgy működik ahogy a társadalom azt elvárja. Hát nem úgy működik... sokszor nem.
Sok az álszent itt gyk. :) aki örömét leli abban, hogy ítélkezhet más felett. Gondolom ti mind makulátlanok vagytok 😂😂😂😂😂
Az értelmes kommenteket nem fogtad fel :(
A helyzetet úgy tudtad volna megoldani, hogy el sem kezded, ehhez mennyi iq kellett volna neked? 80?
Az el sem kezded már nem opció... Már megtörtént... így itt a kérdés már nem erre irányuló volt.
Ahhoz, hogy történjen bármi, egyedül nyilván kevés lettem volna 🤷♀️ ő pont annyira partner volt benne, mint én, de mégis én vagyok csak én a hülye itt. Nálam ez eddig sem és ezután sem volt az téma, hogy ki kezdte, meg kint állítsuk be a nagyobb bűnösnek, engem vagy őt. Teljesen mindegy ez mar...
Nem ez volt a kérdés,nem is az, hogy ez elitélendő vagy sem. De a kommentek nagy része, csak erről szól.
Melyik az az értelmes komment amit nem fogadtam el???
Szakítok a pasimmal leírtam, új munkát keresek, elmegyek a közeléből. :( Akkor mit?? Mi az az értelmes komment amit nem fogadtam el??
Hiába próbálsz mindig az apóssal takarózni attól még te ugyanúgy egy buta liba vagy aki tönkretett egy családot.
A munkakeresésnél is többször húztad a szádat...
"nem vagyok hülye szajha" , "nem tettem tönkre a családot" , "nem csak szexre kellettem neki"
Ezeket mondogasd még nagyon sokszor, mond mint egy mantrát.
Igazság ugyan nem lesz belőle de legalább te fixen elhiszed majd :D
Most ha holnap fognám magam és csak úgy felmondok, pont azzal keverném gyanúba. Ezt nem akarjuk,mert az a cél, hogy ne derüljön ki. Szóval ez baromság, hogy azonnal lépjek ki.
Nem foglalkozom azzal, hogy szexre kellettem vagy nem,nem oldja meg a problémát. Akkor jó volt, az én érzéseimre hatott, így tökéletesen mindegy neki milyen céljai voltak/vannak.
Mivel senki nem tud róla, így nem is tettem tönkre családot.
Az sem oldja meg a problémát ha szajhanak nevez bárki 🤷♀️ Persze nem a legmegfelelőbb pasival kerültem kapcsolatba, ezt tudom én is. Legalábbis csak amiatt, hogy felesége van, és pont a pasim apja. Egyébként meg ha egyedülálló lenne és a fiát nem ismertem volna akkor pont a legmegfelelőbb is lehetett volna, lehetne. Lehet szajhazni 🤷♀️ nem jutok vele semmire. Egyébként meg ahogy írtam nem is nagyon volt már szex a párommal azután, hogy az apjával volt. És nem is lesz. És előtte is egyetlen pasim volt. Jó nagy k@rva vagyok 19 évesen.. 3 pasihoz volt közöm.
Ha ilyen jól elvagytok, akkor miért ne lehetnétek együtt?
Nem az első felesége már a pasinak, tehát volt már előtted is aki családot robbantott, valószínű te sem leszel örökre vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!