Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene tenni, hogy elmúljon köztem és a pasim apja közt a szexuális vonzalom?
Írtam korábban hogy az nem gáz. Itt maga a személy a baj.
Nyilván az a legtisztább ha ott hagyod a srácot és a munkát is.
Nincs mit rágódni rajta.
1 hónapja dolgozom vele, elvileg szeptember közepéig. Nagyon furán venné ki magát ha máris felmondanék, nem tudom indokolni úgy, hogy az nyilvánosan elfogadhato legyen. Keresek másik munkát és esetleg ha lenne más, akkor mondhatnám, hogy azért megyek el mert az jobb...
Ami még azért is gáz, mert mindenki látja a cégnél, hogy szeretem ezt a munkát és jól is megy.
Az elmúlt 1 hónapban konkrétan csak kétszer volt szex a párommal, az is katasztrófa volt, a sírás próbáltam közben leplezni... Szóval vele mindenképpen beszélek mielőbb, hogy zárjuk le, de ezt is nehéz nekem elmondani, mert egyébként meg egy szeretni való srác nagyon, csak ez már nem működőképes talán már régóta... nem csak azért mert az Apjával történt köztünk ez. Anélkül is elengedtem volna szerintem ezt a kapcsolatot... csak nehezen tudom kimondani neki.
Sokkal nehezebb lemondani az Apjával való közelségről...de még az üzeneteirol is, pedig akkor közel sincs
#32 Nyilván nem...
Amikor kettesben voltunk akkor persze a szex előtt is voltak apró érintések,homlok puszi, ölelés stb. amiben benne volt, érezhetően nagyon a vonzalom is,aztán egy ölelésbol lett csók,simogatás. Ami után meg is beszéltük gyorsan, hogy ezt nem kellene. El is indultunk haza, de a liftben konkrétan egy összenézésből csókolózás lett és ő meg megnyomta a gombot, hogy visszajussunk az irodába és az első szex akkor megtörtént. A többi az máshol volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!