Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
50 felé járó (vagy afeletti) férfiak, nektek hogyan
változott a szexuális ízlésetek az évek során?
Figyelt kérdés
Azért foglalkoztat a kérdés, mert akárhogy igyekszek, az 50 körüli és afeletti korosztályban 100-ból 99 esetben egyszerűen semmi vonzót nem sikerül felfedeznem szexuális értelemben. Ez fog változni?
Harminc éves vagyok, most még nem aktuális a dolog, húsz év múlva nyilván rosszabb karban leszek, mint most, de azért még közel sem a sírban, és valószínűleg lesznek vágyaim. Időnként eszembe jut, hogy ilyen téren vajon milyen kihívásokra kell majd készülnöm. Ti hogy voltatok ezzel?
Én mondjuk (mások szerint is) sokkal jobb formában vagyok 50 felett mint 30-40 évesen voltam, de én pont azt tapasztalom, hogy nő az étvágyam, sőt egyre nyitottabb leszek a szex terén, akár különféle perverziókra is.
2021. jún. 18. 10:40
2/12 anonim válasza:
Fiatalon minden csajt (akit sikerült) megdugtam, ma már sokkal válogatósabb vagyok, már csak a tényleg bomba csajokat dugom meg, az igaz, hogy ma már egy 40-es jó csajt is tudok bomba nőnek tartani, de 30 éves koromig bomba nő csak a 20-on éves lehetett.
2021. jún. 18. 11:34
3/12 anonim válasza:
Az egyéni élethelyzetedtől is függ. 50 évesen ha adsz magadra még bőven elég aktív tudsz lenni - az más kérdés hogy a huszonéves csajokat már nem szeded csak úgy fel. Ha figyelsz az egészségedre akkor nem kell temetned magad 50 felett sem - viszont annak az alapjai 30 évesen dőlnek el.
A szexualitásom egyébként 40 felett változott, akkor jöttem rá, hogy a vágyak elfojtása baromság, nincs korlátlan időm már, inkább megélni kell őket.
2021. jún. 18. 13:02
4/12 A kérdező kommentje:
A saját egészségemre vonatkozó részt azért írtam le, hogy megelőzzem a "te is kopasz, túlsúlyos, ráncos leszel, úgyhogy kuss" típusú válaszokat. Inkább arra vagyok kíváncsi, a nők felé hogy álltok. Ahogy #2-es is írta, most már 40-es nőt is képes bomba nőnek tartani, míg korábban erre nem volt képes. Kicsit én is így vagyok jelenleg.
2021. jún. 18. 13:21
5/12 anonim válasza:
Nekem megmaradt a tinilányok iránti rajongásom.
2021. jún. 18. 14:22
6/12 Senior Séf válasza:
Fiatalon a karcsú, de dús másodlagos nemi jelleggel megáldott csajokat szerettem. 50 Fölött a visszafogottabb idomokat kedvelem.
2021. jún. 19. 14:29
7/12 anonim válasza:
En mar jol tujarok az 50-en.Az a velemenyem,hogy minden kornak megvan a szexualis elete amit nem szabad feladni.Termeszetesen egy 60as ferfi ne a 20as csajokat keresse mert van nagyon sok 50es 60as no aki alig varja,hogy talaljon partnert.Ok beszeretnek potolni ami kimaradt az eletukbol.
2021. jún. 19. 21:32
8/12 anonim válasza:
Korábban a nagy mellű fiatal nőket kedveltem, mióta ötven elmúltam, a nagy mellű középkorú nőkért vagyok oda.
2021. jún. 20. 15:19
9/12 anonim válasza:
Én is egyre finnyásabb vagyok, ezért nincs partnerem.
2021. júl. 16. 17:27
10/12 anonim válasza:
Nem tudom hogy mennyire változott az ízlésem, de 18 és 40 között jöhetne akárki, aki bejön. És természetesen, ha én is bejövök neki. 48F
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!