Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi hány milliót költ nőre élete során?
Teljesen mindegy hogy alkalmi, támogatói vagy komoly a kapcsolat, a lényeg hogy az évek során körülbelül mennyi pénz ment el nőkre.
Ki mennyit költött el?
7
Konkrét példa ismeretségi körből: házaspár, a nő egy tündéri óvónő, imádja a hivatását, nagyon szeretik a gyerekek, akikkel foglalkozik. A férfi két diplomás mérnök, 47 évesen egy japán autóipari beszállító cégnél termelési igazgató pozícióban. A feleség kétszer három évig volt otthon a saját két gyerekükkel a születési után. A jelenlegi havi nettó fizetésük között közel egy millió forint a különbség. Szerinted ha a férj van olyan nagylelkű, hogy ő hívja meg időnként étterembe a feleségét, többet költ neki vásárolt ajándékokra, mint fordítva, és a családi nyaralásokra sem kéri el a feleségétől a költségek felét, akkor az övék nem lehet kölcsönös szereteten alapuló kapcsolat?
7-es még egy ellenpélda.
Én keresem azt a fél milliót, amit fenn említettem. Párom munkanélküli, otthon segít, ápolja a szüleit. Csak a szülei pénze az, amiből gazdálkodhat, abból főz kaját nekem is hétvégente egyszer. Ezen kívül nem várnám el soha, hogy például egy drágább (értsd 5-10 ezer forint feletti) ajándékkal lepjen meg, mert nincs önálló keresete és a szülei pénzét ne rám költse. Nem lenne jó a mi kapcsolatunk? Hát dehogynem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!