Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha egy idegen férfi felajánlaná nektek, hogyha kiveritek a farkát a melletekkel, akkor kaptok 15 milliót és kiválaszthatjátok a kedvenc luxusautótokat, akkor megtennétek?
Figyelt kérdés
Persze tudom, hogy ilyen ajánlatot senki nem tesz, de én kíváncsi vagyok a hölgyek véleményére. :)2021. febr. 11. 20:23
1/39 anonim válasza:
Én hetero fiú vagyok, de ezért az ajanlatert én is megtennem.
Egy Brabus 900-as rocket. És még 15 milla, túl szép....
2/39 anonim válasza:
Ez mostantól mindennapos kérdés lesz?
3/39 anonim válasza:
Simán. Megvan a mellméretem is hozzá ☺️
4/39 anonim válasza:
Jaguar E-Type, és utaljon előre (cserébe addig nála lehet a bankkártyám amíg nem "teljesítek", üsse kavics, vagy helyezze ügyvédnél letétbe).
A luxusautót is adja? Vagy csak kiválaszthatom. Mert az utóbbi ingyen is megy, bármikor:)
5/39 A kérdező kommentje:
Férfiként hogy akarod mellel kiverni?
Igen, oda is adja.
2021. febr. 11. 20:41
6/39 anonim válasza:
Zabalnek annyit, hogy legyen jó nagy.
8/39 A kérdező kommentje:
Rendben, de nőkhöz szólt a kérdés. Hiába zabálsz sokat, attól az nem női mell.
2021. febr. 11. 20:45
9/39 anonim válasza:
Nem, van pasim, ha fordítva neki tenne ilyen ajánlatot egy nő azt megtépném. De szingliként se.
10/39 anonim válasza:
Nem tenném meg de ezeknek a kérdéseknek mi értelme? Csak ilyenekben tudsz gondolkodni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!