Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha egy idegen férfi felajánlaná nektek, hogyha kiveritek a farkát a melletekkel, akkor kaptok 15 milliót és kiválaszthatjátok a kedvenc luxusautótokat, akkor megtennétek?
Figyelt kérdés
Persze tudom, hogy ilyen ajánlatot senki nem tesz, de én kíváncsi vagyok a hölgyek véleményére. :)2021. febr. 11. 20:23
24/39 anonim válasza:
Persze ez még jobb mint a tegnapi 10 milliós ajánlat.N 😂
25/39 anonim válasza:
Ezt a kérdésfeltevést gondolom hogy az motiválta hogy bebizonyíthasd, hogy minden nő k.rva.Hát nem minden nő az. Aki belemenne ebbe az sem k.rva,csupán nem hülye, hogy kihagyjon egy ilyen lehetőséget.
26/39 anonim válasza:
#25 amúgy se bizonyíthatná, mert semmi nem igazolja hogy tényleg nők válaszolnak.
27/39 anonim válasza:
A magyar brittudós bebizonyította, hogy márpedig de, igenis minden nő k.rva, íme az eredmény. (egyetértek, #25)
28/39 A kérdező kommentje:
Olvasd vissza akkor az én válaszaimat és rájössz, hogy miért tettem fel.
2021. febr. 13. 13:38
29/39 A kérdező kommentje:
Ez nem k*rvaság, hanem én azokat nézem inkább hülyének, aki nem menne bele. Azért nem 20 ezer forintról van szó. Aki annyiért csinálja, az k*rva. De ezt egyszer kell csak megtenni, aztán ott a 15 millió és a luxuskocsi.
2021. febr. 13. 13:40
30/39 anonim válasza:
Kíváncsi vagy a hölgyek vélemènyére. Ez derült ki a válaszaid helyett a kérdés kifejtéséből. Tehát ez egy anonim kérdőív a gyk (elvileg) azon női userei felé, akik adott időszakban a szexualitás kérdéseit olvasták és elég érdekesnek tartották ezt a kérdésrlt ahhoz, hogy reagáljanak rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!