Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúkat/férfiakat általánosságban tényleg nem érdekli, hogy a partnere elment-e az együttlét során?
Nem tudom, nálam tök fontos, hogy a csaj élvezzen egy nagyot (vagy többet: ) ) különben bénán érezném magam, hogy nem tudtam kielégíteni.
Próbáld valahogy megértetni a pasiddal, hogy ez neked is nagyon fontos. A szex társasjáték.
40f
2!
Másképp is ki lehet elégíteni a nőt, nem csak szexszel.
Kérdező!
Egyszerűen egy tahóval vagy együtt. Eddig minden szexuális aktusomnál az volt, hogy a partnerem nekem, én pedig neki akartam örömet szerezni. Ez a normális, ezt teszik a felnőtt, empátiával rendelkező emberek.
Fő kérdésre a válasz. Általánosságban nem igaz. Nekem komoly hiányérzetem van ha a nő aktus közben nem élvez el.
Mindenesetre furcsa, hogy így áll hozzá. Pedig tudatában van azzal, hogy neked nem volt jó.
Itt a szokásos válasz, ami sajnos igaz, leszar téged ezen a téren, önző.
Mit lehet tenni? Mond el neki, hogy szívesen vele maradsz, de szükséged van mellette egy másik palira, aki kielégít.
saját tapasztalataimból kiindulva de, nagyon nagyon nagyon is érdekli. (mondjuk ehhez jól kell választani)
én szex közben még soha senkivel nem tudtam elélvezni és minden partneremen láttam, hogy ez aggasztja őket, nagyon szeretnék, ha nekem is sikerülne és mindent megtesznek, hogy jó legyen nekem. sokszor éreztem már úgy, hogy jobb lenne, ha nem törődnének az orgazmusommal, mert én már elfogadtam, hogy nekem kész, nincs és nem erre akarok közben koncentrálni.
na de a lényeg, hogy ne maradj olyan pasival, aki nem tesz meg mindent az élvezetedért. ha valaki önző és nincs szexuális kultúrája, megpróbálnék beszélni vele, de ha nem változtat nagyon gyorsan, szakítanék vele...
ugye írtam, hogy nem tudok szex közben elmenni, de még ettől függetlenül is tök általános volt eddig minden partneremmel, hogy ha gyorsan elmentek vagy érezték rajtam, hogy én még vágynék rá, kinyaltak/folytatták kézzel/játékszerrel..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!