Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek? Mennyi a megfelelő? ( Leginkább a hölgyeket kérdezném) Mennyi idő az ideális egy együttlét alkalmanként?
Volt párom panaszkodott erre. Nehezen tudok elmenni és igénylem a 2-3 órás aktív együttlétet alkalmanként. A legaktívabb időszak 48 óra alatt 9 aktus.. változó időintervallumú együtlétekkel.
Tényleg igaza volt az ex barátnőmnek , hogy egy nőnek elég alkalmanként fél óra? És csak én vágyom túl sokra? Megköszönném a hölgyek válaszát.. csak hogy tisztán lássak.
Köszönöm.
32F
Nem, szerintem nője/férfija válogatja. Van, akinek elég, van, akinek pedig kevés.
Rengeteg férfinak a 2-3 óra együttlét túl sok.
Másrészt ennyi időt odaszánni is szinte képtelenség, hacsak nem tudatosan figyelnek rá a párok.
De szerintem biztos tudsz olyan hölgyet találni, aki szintén a hosszú együttlétek híve.
Illetve azt vizsgáld meg, mi az oka, hogy ennyi idő kell, h elmenj, van, akinek épp az a baja, h 3-4 perc elég. Nem lehet, h korábban túl sokat elégítetted ki magad?
Ha megtalálod az okát, akkor talán tudsz javítani is az időn, idővel.
34N
Előjátékkal együtt egy olyan 1-1,5 óra tökéletesen elég. Ebből maga az aktus ne is legyen több 15, de max. 20 percnél. Annál hosszabb már nem jóleső.
Esetleg ha van második forduló kis pihi után, akkor húzódhat el bő két órán keresztül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!