Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, lányok, akik nem tudtok elélvezni behatolástól! Ettől függetlenül igénylitek az együttlétek során a behatolást, ha igen, miért?
Vagy csak a párotok miatt van dugás is?
Időnként(vagy inkább) szeretitek, ha a partneretek orgazmusig csak simogat vagy nyal, és viszonzásként inkább kézzel-szájjal elégítitek ki őt?
Kort is írjatok.
3as a kérdés a csajokhoz szól, tehát nem pasi.
Én is igénylem a behatolást is, ha èpp bújós a hangulat akkor azért, mert akkor egybeolvadunk, ha meg épp eszetlenül kívánjuk egymást akkor meg pont azért mert így lehet döngetni.
#4 #5 És élvezitek is, amikor bennetek van? Attól függetlenül, h nincs hüvelyi orgazmusotok?
Mert alapból én is vágyom rá, h bennem legyen és egybeolvadjunk, de sajnos semmit nem érzek közben, tehát nem izgató. Kitölt, de nem élvezem. :-(
Mindenkinek köszönöm a válaszaitok.
"És élvezitek is, amikor bennetek van? Attól függetlenül, h nincs hüvelyi orgazmusotok?"
Persze. Volt, hogy orgazmus közeli állapotba kerültem de mégsem sikerült.
#4 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!