Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért lett kb társadalmi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lett kb társadalmi elvárás azt hazudni, hogy nem fontos a méret?

Figyelt kérdés
Mindenki tudja, hogy a nagyobb jobb és az átlag méret is kevés a nőknek, mégis azt "kell" hazudni, hogy jó a kicsi is. Értem, hogy igazságtalan, mert senki nem tehet róla, hogy nincs nagy farka, de attól még az lesz a jobb a nőknek.

2021. febr. 24. 19:47
 81/91 A kérdező kommentje:
Ja és bocsánat, nem válaszoltam a kérdésedre. Nem tudok számot írni, de több száz női véleményről beszélek.
2021. febr. 25. 10:49
 82/91 anonim ***** válasza:
81%
Persze. Több száz nő. Kamuzz még valamit. Nekem több ezer nő mondta hogy az átlagos az igazi. Akkor kinek van igaza? Nem neked, de nem is a kamuzás fogja eldönteni
2021. febr. 25. 10:55
 83/91 anonim ***** válasza:
97%
Nekem egyszer egy prosti mondta régen, hogy "Nem a méter a lényeg, hanem hogy mit csinálnak vele". Amúgy férfiként egyszer mértem meg a farkam, réges-régen, de már nem is emlékszem, mekkora volt. Kb. ennyire foglalkoztat a méretem. 34/F
2021. febr. 25. 10:57
 84/91 A kérdező kommentje:
#82 Tudod erre is jó az internet. Összekapcsol más emberekkel.
2021. febr. 25. 11:11
 85/91 anonim ***** válasza:
91%
84 akkor ami itt folyik az szerinted nem az interneten folyik??? Vagy itt nem érzed hogy összekapcsol emberekkel? :D
2021. febr. 25. 11:21
 86/91 A kérdező kommentje:
Dehogynem. De itt senkiről nem tud senki semmit (csak sokan azt hiszik).
2021. febr. 25. 11:28
 87/91 anonim ***** válasza:
93%
Amivel a válaszolóknak problémája van, hogy általánosítasz. Biztos van, akinek a nagyobb jobb. De van, akinek a kisebb jobb. Van, aki pont leszrja, és miért hazudna erről bárhol? Felesleges teljesen egyénen alapuló vitákat szítani. Úgy ahogy a férfiak közt is van aki a kis mellet szereti, van aki a nagyot, van aki leszrja mert fenék párti. Felesleges boncolgatni ki mit mondott névtelenül az interneten. Minden egyes embernek mások az igényei, és hogy mi fontos számára egy férfiben.
2021. febr. 25. 11:50
 88/91 anonim ***** válasza:
91%
Ezt a baromságot a wc-n ülve agyaltad ki hogy "társadalmi elvárás azt hazudni, hogy nem fontos a méret"?
2021. febr. 25. 11:54
 89/91 anonim ***** válasza:
89%
Ha tőlem azt kérdezi valaki, hogy miért lett általános azt hazudni, hogy a Föld gömbölyű, holott több tízezer ember tudja, hogy lapos, akkor nekem nem kell semmi mást megismernem erről a kérdezőről, hogy tudjam, zavar van a fejében. Direkt nem írom, hogy hülye, mert lehet, hogy ugyanakkor csuda ügyesen tud kiflit sütni. Nem küldöm semmilyen orvoshoz, ő dolga. De meggyőzni nem fog tudni.
2021. febr. 25. 17:24
 90/91 anonim ***** válasza:
94%
Annyit fűznék hozzá,hogy nekem elég nagy van,de simán elcserélném egy átlagosra. Hidd el messze nem olyan jó a nagy.
2021. febr. 26. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!