Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lett kb társadalmi elvárás azt hazudni, hogy nem fontos a méret?
Figyelt kérdés
Mindenki tudja, hogy a nagyobb jobb és az átlag méret is kevés a nőknek, mégis azt "kell" hazudni, hogy jó a kicsi is. Értem, hogy igazságtalan, mert senki nem tehet róla, hogy nincs nagy farka, de attól még az lesz a jobb a nőknek.2021. febr. 24. 19:47
81/91 A kérdező kommentje:
Ja és bocsánat, nem válaszoltam a kérdésedre. Nem tudok számot írni, de több száz női véleményről beszélek.
2021. febr. 25. 10:49
82/91 anonim válasza:
Persze. Több száz nő. Kamuzz még valamit. Nekem több ezer nő mondta hogy az átlagos az igazi. Akkor kinek van igaza? Nem neked, de nem is a kamuzás fogja eldönteni
83/91 anonim válasza:
Nekem egyszer egy prosti mondta régen, hogy "Nem a méter a lényeg, hanem hogy mit csinálnak vele". Amúgy férfiként egyszer mértem meg a farkam, réges-régen, de már nem is emlékszem, mekkora volt. Kb. ennyire foglalkoztat a méretem. 34/F
84/91 A kérdező kommentje:
#82 Tudod erre is jó az internet. Összekapcsol más emberekkel.
2021. febr. 25. 11:11
85/91 anonim válasza:
84 akkor ami itt folyik az szerinted nem az interneten folyik??? Vagy itt nem érzed hogy összekapcsol emberekkel? :D
86/91 A kérdező kommentje:
Dehogynem. De itt senkiről nem tud senki semmit (csak sokan azt hiszik).
2021. febr. 25. 11:28
87/91 anonim válasza:
Amivel a válaszolóknak problémája van, hogy általánosítasz. Biztos van, akinek a nagyobb jobb. De van, akinek a kisebb jobb. Van, aki pont leszrja, és miért hazudna erről bárhol? Felesleges teljesen egyénen alapuló vitákat szítani. Úgy ahogy a férfiak közt is van aki a kis mellet szereti, van aki a nagyot, van aki leszrja mert fenék párti. Felesleges boncolgatni ki mit mondott névtelenül az interneten. Minden egyes embernek mások az igényei, és hogy mi fontos számára egy férfiben.
88/91 anonim válasza:
Ezt a baromságot a wc-n ülve agyaltad ki hogy "társadalmi elvárás azt hazudni, hogy nem fontos a méret"?
89/91 anonim válasza:
Ha tőlem azt kérdezi valaki, hogy miért lett általános azt hazudni, hogy a Föld gömbölyű, holott több tízezer ember tudja, hogy lapos, akkor nekem nem kell semmi mást megismernem erről a kérdezőről, hogy tudjam, zavar van a fejében. Direkt nem írom, hogy hülye, mert lehet, hogy ugyanakkor csuda ügyesen tud kiflit sütni. Nem küldöm semmilyen orvoshoz, ő dolga. De meggyőzni nem fog tudni.
90/91 anonim válasza:
Annyit fűznék hozzá,hogy nekem elég nagy van,de simán elcserélném egy átlagosra. Hidd el messze nem olyan jó a nagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!