Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lett kb társadalmi elvárás azt hazudni, hogy nem fontos a méret?
Figyelt kérdés
Mindenki tudja, hogy a nagyobb jobb és az átlag méret is kevés a nőknek, mégis azt "kell" hazudni, hogy jó a kicsi is. Értem, hogy igazságtalan, mert senki nem tehet róla, hogy nincs nagy farka, de attól még az lesz a jobb a nőknek.2021. febr. 24. 19:47
61/91 A kérdező kommentje:
#60 Köszönöm. Ez egy nagyon jó komment volt a 7-es pont kivételével, amiben megintcsak az alapján ítélsz el, amit te képzelsz el, hogy milyen vagyok.
2021. febr. 25. 00:14
62/91 anonim válasza:
A hetes pont rád vonatkozott, érdemes megfogadni. Egyet értünk vele, neked meg jót fog tenni. De nyilván visszautasítod, mert "ellened" szól. Legalábbis úgy érzed. Kérdező, te csuklóból félredobod azokat a kommenteket amik rád vonatkoznak. Gratulálok. Ja nem.
63/91 A kérdező kommentje:
Azért, mert semmit nem tudtok rólam, de ítélkeztek. Ezeket fogadja meg, akinek szüksége van rá.
2021. febr. 25. 01:17
64/91 anonim válasza:
Kérdező, mi volt az indítéka, hogy feltetted ezt a kérdést? :)
65/91 anonim válasza:
Valószínű az, hogy kicsi a farka 🤷♂️
66/91 A kérdező kommentje:
#64 A kíváncsiság.
2021. febr. 25. 08:57
67/91 anonim válasza:
Szerintem nem. A kisfarok-komplexusra éppen az jellemző, hogy az átlagos méretét állítja kicsinek, és olyan méretekre hivatkozik, amelyek a felső 5, vagy éppen 1 százalékban fordulnak elő. Ez egy téveseszme, amitől elég nehéz megszabadulni, különösen, ha a "beteg" amúgy nem ostoba. Itt erről lehet szó, a kérdező megtalálja az érveket (és persze ignorálja a neki nem tetszőket), és az állítását nem támasztja alá semmivel, a válaszolóktól viszont cáfolhatatlan bizonyítékot vár el. Illetve dehogy vár, élvezettel figyeli, pontosan tudja, hogy nem adhatunk olyat, ha pedig léteznek, azokra egyszerűen azt mondja, hogy nem igazak. Klasszikus kórkép.
68/91 A kérdező kommentje:
#67 És megint jobban ismersz, mint én magamat. Az igen :D Nem inkább nektek kéne pszichológus amiért ennyire megvagytok győződve valamiről, amit csak feltételeztek? Feltettem egy kérdést és kész. Erre ti beleláttok mindent és azzal vagytok elfoglalva.
2021. febr. 25. 09:16
69/91 anonim válasza:
És megint jobban ismersz, mint én magamat. Az igen. Ennyi erővel te jobban ismered a nőket mint ők magukat hogy tudják mi kényelmes jó méret nekik? EMBER MIKET BESZÉLSZ?????????
70/91 A kérdező kommentje:
#69 Olvasd el újra, mert látom nem sikerült a szövegértés.
2021. febr. 25. 09:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!