Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért lett kb társadalmi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lett kb társadalmi elvárás azt hazudni, hogy nem fontos a méret?

Figyelt kérdés
Mindenki tudja, hogy a nagyobb jobb és az átlag méret is kevés a nőknek, mégis azt "kell" hazudni, hogy jó a kicsi is. Értem, hogy igazságtalan, mert senki nem tehet róla, hogy nincs nagy farka, de attól még az lesz a jobb a nőknek.

2021. febr. 24. 19:47
 61/91 A kérdező kommentje:
#60 Köszönöm. Ez egy nagyon jó komment volt a 7-es pont kivételével, amiben megintcsak az alapján ítélsz el, amit te képzelsz el, hogy milyen vagyok.
2021. febr. 25. 00:14
 62/91 anonim ***** válasza:
91%
A hetes pont rád vonatkozott, érdemes megfogadni. Egyet értünk vele, neked meg jót fog tenni. De nyilván visszautasítod, mert "ellened" szól. Legalábbis úgy érzed. Kérdező, te csuklóból félredobod azokat a kommenteket amik rád vonatkoznak. Gratulálok. Ja nem.
2021. febr. 25. 00:54
 63/91 A kérdező kommentje:
Azért, mert semmit nem tudtok rólam, de ítélkeztek. Ezeket fogadja meg, akinek szüksége van rá.
2021. febr. 25. 01:17
 64/91 anonim ***** válasza:
94%
Kérdező, mi volt az indítéka, hogy feltetted ezt a kérdést? :)
2021. febr. 25. 02:10
 65/91 anonim ***** válasza:
90%
Valószínű az, hogy kicsi a farka 🤷‍♂️
2021. febr. 25. 08:12
 66/91 A kérdező kommentje:
#64 A kíváncsiság.
2021. febr. 25. 08:57
 67/91 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem nem. A kisfarok-komplexusra éppen az jellemző, hogy az átlagos méretét állítja kicsinek, és olyan méretekre hivatkozik, amelyek a felső 5, vagy éppen 1 százalékban fordulnak elő. Ez egy téveseszme, amitől elég nehéz megszabadulni, különösen, ha a "beteg" amúgy nem ostoba. Itt erről lehet szó, a kérdező megtalálja az érveket (és persze ignorálja a neki nem tetszőket), és az állítását nem támasztja alá semmivel, a válaszolóktól viszont cáfolhatatlan bizonyítékot vár el. Illetve dehogy vár, élvezettel figyeli, pontosan tudja, hogy nem adhatunk olyat, ha pedig léteznek, azokra egyszerűen azt mondja, hogy nem igazak. Klasszikus kórkép.
2021. febr. 25. 09:00
 68/91 A kérdező kommentje:
#67 És megint jobban ismersz, mint én magamat. Az igen :D Nem inkább nektek kéne pszichológus amiért ennyire megvagytok győződve valamiről, amit csak feltételeztek? Feltettem egy kérdést és kész. Erre ti beleláttok mindent és azzal vagytok elfoglalva.
2021. febr. 25. 09:16
 69/91 anonim ***** válasza:
85%
És megint jobban ismersz, mint én magamat. Az igen. Ennyi erővel te jobban ismered a nőket mint ők magukat hogy tudják mi kényelmes jó méret nekik? EMBER MIKET BESZÉLSZ?????????
2021. febr. 25. 09:21
 70/91 A kérdező kommentje:
#69 Olvasd el újra, mert látom nem sikerült a szövegértés.
2021. febr. 25. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!