Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lett kb társadalmi elvárás azt hazudni, hogy nem fontos a méret?
#23 Látod valamibe azért csak beletrafáltam, mert mennyien lepontoztak 🤣 . Ennek a fórumnak a hozzászólásaira kb 50%-ban nem lehet adni, mert elég ha valaki azt írja, hogy neki van barátnője, akkor a sok irigy már nyomja is a piros X-et. Én tudom, hogy nekem átlag feletti a vastagságom, és akikkel voltam azoknál eleve több orgazmus el tudtam érni, mint az exükkel. Sokkszor elég ha picit mozgatom, és már csúcson is vannak, mert intenzívebb az izgatás, ezt meg egy vékonykával kizárt elérni. Ez az én tapasztalatom, de szerencsére nem kell bizonyítanom senkinek, lényeg, hogy a csajom élvezi és sok esetben egyik orgazmusa követi a másikat.
Ennyi! Irigyek meg nyugodtan lepontozhattok!
🤣
Férfiként sem értem amúgy, hogy az ismerkedést miért befolyásolja a méret.
Soha egyetlen csajjal sem beszéltem a méretemről, nem is tudták addig, amíg le nem vettem a nadrágot (ok, 1-2-vel igen, de azokból soha semmi nem lett, ha beszélsz róla, akkor sosem csinálod).
Azt el tudom képzelni, hogy a csaj meglátja, és azt mondja, hogy kösz nem
Azt is el tudom képzelni, hogy a túl nagy/kicsi után nem kér újabb kört.
De az ismerkedési esélyeit senkinek nem rontja a farok mérete, mert egyszerűen nem látszik (legalábbis én felnőtt férfiként nem hordok olyan superskinni farmert, mint a mai tini srácok)
#27 ráderősítek még egy fokozatot... swingerekben egyből látszik ama méret, de ott sem nagyon szokás méret alapján válogatni, a pasast nézik egyben még egy gangbangnél is. Elég direktben megy ott a szex, de még egy nő sem kérdezte meg még swingerben sem a méretemet.
Sőt mi több láttam már olyat hogy nagyobb méretűt egyszerűen kihajtották a szobából mert béna volt és nem tartotta a játékszabályokat. S ismerek olyan átlagméretűt is akit meg szívesen vesznek be párok 3., 4., x.-nek.
Miért lett kb társadalmi elvárás azt hazudni, hogy nagyobb a méret mint valójában?
Miért lett kb társadalmi elvárás azt hazudni hogy jobb a nagyobb méret??
Miért lett kb társadalmi elvárás azt hazudni hogy az átlag méret az kevés a nőknek???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!