Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért lett kb társadalmi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lett kb társadalmi elvárás azt hazudni, hogy nem fontos a méret?

Figyelt kérdés
Mindenki tudja, hogy a nagyobb jobb és az átlag méret is kevés a nőknek, mégis azt "kell" hazudni, hogy jó a kicsi is. Értem, hogy igazságtalan, mert senki nem tehet róla, hogy nincs nagy farka, de attól még az lesz a jobb a nőknek.

2021. febr. 24. 19:47
 31/91 anonim ***** válasza:
91%

Én névvel is vállalom ha kell, hogy a kisebb is megfelel. Ha személyesen körbeülnénk, akkor is azt mondanám, hogy a kisebb jobban kielégítő számomra. Legalább személyesen látszana hogy tényleg nő vagyok...

Elég unalmas hogy 1, nem hisztek el semmit. Minden és mindenki kamu. 2, a beszűkült gyk világban éltek és arra alapozzátok a véleményeteket. Egy olyan oldalon, ahol általában csak az érdekeltek válaazolnak egy adott kérdésre, tehát rohadtul nem lehet belőle releváns véleményt és semmit sem levonni.

2021. febr. 24. 20:53
 32/91 A kérdező kommentje:
#31 Látom figyelsz... Pont ezt írom, hogy nem a gyakoriból indulok ki, mert anonim oldal. Bárki írhat bárkiként.
2021. febr. 24. 20:58
 33/91 anonim ***** válasza:
95%
Ha a 14 cm (atlag) nem lenne eleg, akkor mar kihalt volna az emberi faj. Nem veletlenul ez az atlag.
2021. febr. 24. 21:03
 34/91 anonim ***** válasza:
91%
A kérdezőt a beszűkült tudatállapotából senki nem fogja tudni kirángatni. Hagyjuk a francba..
2021. febr. 24. 21:06
 35/91 A kérdező kommentje:
#33 Mintha ez így működne. Nem csak nagy mérettel lehet teherbe ejteni egy nőt és rengeteg érdek kapcsolat, illetve rossz, amiben csak elvannak egymás mellett kapcsolat is van.
2021. febr. 24. 21:06
 36/91 anonim ***** válasza:
93%

35

Akkor mi a problema? Ha kicsi a farkad, hasznaljatok vibratort.

2021. febr. 24. 21:07
 37/91 A kérdező kommentje:
#34 Az esetleg neked van. A kérdésre azóta se tudtál válaszolni.
2021. febr. 24. 21:07
 38/91 anonim ***** válasza:
93%
Persze, tehát csak a nagy farkúaknak lehet boldog harmónikus kapcsolatuk, az átlag méretűeknek esélyük sincs? Logikus.
2021. febr. 24. 21:08
 39/91 anonim ***** válasza:
40%

Mert a többi oldal amit néztél, tele volt r*banccal akiknekk minél nagyobb kell? Kérlek titeket ne vegyétek a nőket és a k*rvákat egy kalap alá!

Egy nő lehet k*rva de egy k*rva számomra nem nő. Ezt vagy érti valaki vagy nem.

Senki nem írja, semmilyen kutatás nincs arról hogy 18 cm az ideális, azt csak te olvastad valahol. Attól hogy anonim válaaszolok, még lehetek nő. Ha nem hiszed, az megint a te bajod. Viszon a nők nevében beszélve mondom hogy a nagy az fáj. Nem lehet vadulni, tövig se megy be aminek semmi értelme.

Valaki reagált a kommentemre, azt hiszem a 19-es voltam és neki válaszolnék; nem voltam valóban még 16 cm-esnél nagyobbal de mint írtam, nemm is akarok! Minek kéne 17-18 ha a 16 is fáj? Nem agyok mazoista. Nem akarok fájdalmat szex közben.

Miért, nektek pasiknak jó az ha a csaj ANNYIRA szűk, hogy akárhogy próbáljátok nem megy be sehogy? Mintha egy köldökbe akarnátok betuszkolni, abból nem lesz semmi.

2021. febr. 24. 21:10
 40/91 anonim ***** válasza:
15%

37

A kover noket is szexinek nevezzuk.

A gazdagokat bunozoknek, a fogyatekosokat ertekes embereknek.

A tulzott moral- es etikettfetis miatt hazugsagokban elunk. Ez a valaszom.

2021. febr. 24. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!