Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lett kb társadalmi elvárás azt hazudni, hogy nem
fontos a méret?
7: képzeld nő vagyok és én sem kérnék fotót. Kapok anélkül is hogy kérnék... De amikor valaki kiírja hogy neki 23/7 az már engem is érdekel. De csak is vonalzóval mert sima képpel semmire nem megyek lehet trükközni. Én is tudok trükközni hogy úgy tartom a kamerát hogy nagyobbnak tűnjön a mellem...
2021. febr. 24. 20:02
Legjobb példa erre unokatesóm , neki nagyon kicsi van kb 12 cm és vékony.De rohadt sokat keres.Az én barátnőm meg az ő felesége haverok néha mikor kicsit be maritiniznak mesél a csaj.Ha dugnak öcsém beteszi lokdösi neki a csaj a végén felkiált egyet óóó tesóm meg elélvez benne és kész.Megvan az egzisztencia két gyerek két kocsi nagy ház anyukáék a falu felé az elvárások teljesültek.Kifelé boldog család kutyasétáltatás happy.Más kérdés ugye hogy a munkahelyén szedi fel a nagypöcsű fiatal kanokat akik odacsavarnak neki úgy istenigazából.Gondolom ha megkérdi ó kincsem elég nagy akkor persze persze te csődör állat.
2021. febr. 24. 20:05
11: ok, akkor te vagy kb az egyetlen nő, aki ezt teszi (lehet, hogy van még rajtad kívül 2-3). A maradék 39248943775238291 meg mind meleg :) Na ezt a kockázatot senki nem akarja futni
(btw, minek kérsz fotót a 23/7-ről? Pontosan tudod, hogy kamuzik)
2021. febr. 24. 20:05
Az összes volt páromnak átlag mérete volt és még így is képesek voltak fájdalmat okozni bizonyos pózokban. Minek kellene akkor nekem nagy, hogy ne élvezzem a szexet a fájdalomtól?
Van akinek a nagy méret a megfelelő mert hosszú a hüvelye, van akinek kisebb a megfelelő mert rövid a hüvelye. Nem kell általánosítani.
Nem azért mondom hogy nekem az átlag méret kell, mert hazudok hanem mert nekem ez az élvezetes
2021. febr. 24. 20:11
15/91 A kérdező kommentje:
#12 Na igen, már akinek jó, ha a pénzéért van vele a nő...
Mivel itt anonimben mennek a hozzászólások, így joggal lehet feltételezni, hogy azok akik a kis méret mellett kardoskodnak, és próbálják bemagyarázni mindenkinek, hogy nekik kicsivel jobb volt, valójában pasik, átlag vagy az alatti mérettel. Viszont ha egy férfinek van olyan hölgyismerőse akivel ezt meg tudja beszélni, az szinte biztosan azt fogja hallani, hogy egy nagyobb mérettel sokkal jobb volt a nőnek.
2021. febr. 24. 20:14
Érdekes, hogy a csajok kikérik maguknak, ha kételkedik valaki abban, hogy ők a kicsit szeretik.
De ha egy férfi azt mondja, hogy a kis melleket szereti, akkor rögtön közlik, hogy kamuzik, mert olyan nincs :)
2021. febr. 24. 20:16
Miért mikropéniszed van igen vagy nem?
Mert ha nem, akkor meg minek problémázol ezen folyton?
Szarjad le magasról, ha átlagos, az más jó, de ha folyton ezzel sanyargatod magad, az életbe nem lesz nőd!
2021. febr. 24. 20:17
Én nő vagyok, hozzá is szóltam nemrég, hogy nekem az átlag az ideális. Se kisebb se nagyobb. 14-16 között. Természetesen nem f@sz alapján ismerkedek, ez később derül ki. Voltam 13 cm-essel is és nem azért szakítottunk mert (számomra) kisebb volt egy centivel, hanem más miatt. 16-nál nagyobbal nem is lennék mert nem akarok. Fájna, főleg ha vastag is.
2021. febr. 24. 20:20
19: tehát még sosem voltál nagyobbal, fogalmad nincs, hogy éreznél e bármi különbséget, és ha igen, akkor az negatív lenne e.
Ez akkor csak prekoncepció
2021. febr. 24. 20:22
Kapcsolódó kérdések: