Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért lett kb társadalmi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lett kb társadalmi elvárás azt hazudni, hogy nem fontos a méret?

Figyelt kérdés
Mindenki tudja, hogy a nagyobb jobb és az átlag méret is kevés a nőknek, mégis azt "kell" hazudni, hogy jó a kicsi is. Értem, hogy igazságtalan, mert senki nem tehet róla, hogy nincs nagy farka, de attól még az lesz a jobb a nőknek.

2021. febr. 24. 19:47
 51/91 A kérdező kommentje:

#48 És hány ember mondja, hogy kocka alakú a Föld?

#49 Én feltettem egy kérdést. Az, hogy az itteniek szerint ez már egyből frusztráció, az nem az én bajom.

#50 Olvastad azt a több, mint 30 választ? 99%-a a szidásomról szól. Melyik kommentedre nem reagáltam, amire kellett volna?

2021. febr. 24. 21:35
 52/91 anonim ***** válasza:
92%

"És hány ember mondja, hogy kocka alakú a Föld?"

És hány ember mondja, hogy társadalmi elvárás hazudni a méret fontosságát illetően?

Én eddig mindössze egyről tudok :P

2021. febr. 24. 21:48
 53/91 anonim ***** válasza:
91%

"És hány ember mondja, hogy kocka alakú a Föld?"

És hány ember azt hogy lapos? Hidd el vannak néhányan olyan hülyék, mint azok akik azt hiszik a 18-20 az ideális kielégítő farokméret. Nem reagáltál azokra a kommentekre akik azt írták hogy nekik az átlag a jó, mert a nagyobb fájdalmas. De elintézted annyival, hogy biztos pasik és amit olvastál máshol azoknak nagyobb kellett. Akiknek nagyobb kell és ezt reklámozzák, csak olyat keresnek akiknek nagy azok ki vannak tágulva VAGY k*vák. Egy szóval sem írtam hogy akik a nagyobbat kedvelik csak k*rvák lehetnek. Azt írtam hogy valószínűleg ribikkel beszéltél eddig akik csak ez alapján döntenek és ezért alakult ki benned az a tévképzet hogy a nagy az egyetlen ami jó és aki mást mond az hazug. Többen megcáfoltak, de te sz@rtál rájuk, csak fújod a magadét.

" Én feltettem egy kérdést. Az, hogy az itteniek szerint ez már egyből frusztráció, az nem az én bajom."

De a te bajod. Csak a tied, mert nekünk nem problémánk hogy te fruszrált vagy csak ne írogass hülyeséget, mert akkor "szidnak" az itteniek, bár csak megpróbáltak rávilágítani hogy hülyeség amit írsz.

"Olvastad azt a több, mint 30 választ? 99%-a a szidásomról szól. Melyik kommentedre nem reagáltam, amire kellett volna?"

Igen, olvastam mindet, mert már az elejétől itt vagyok és válaszoltam is párszor. Nem tudom te miket olvastál, de senki sem szidott. Találgatunk miért lehetsz ilyen szűk látókörű és nem tudjuk eldönteni, hogy a frusztráció miatt lehet vagy amiatt mert h*lye vagy. Ez lehet szidás, de akkor adj rendes érveket és ne ugyanazt szajközd a többi kommentet figyelmen kívül hagyva. Neked csak ez a szö ragadt meg abból amit 30-40-en ide írtak. Hogy "frusztrált". Mi vagy akkor, ha nem az? Leírtuk, hogy az átlag tökéletes. Én azt írtam, hogy 16 cm felett nem is lennék senkivel, mert már ez a méret is határeset és a nagyobb fájna. Nem vettél róla tudomást. Nem érdekel téged, csak hogy szajkózd mindig ugyanazt.

2021. febr. 24. 21:52
 54/91 anonim ***** válasza:
81%

Egyértelmű, hogy kisfarok-komplexusod van, kérdező. Nem választ vársz, hanem megerősítést.

Hát én elárulom neked az igazat:

A nők világtanácsa határozatot hozott. Az első pontja: személyes beszélgetésnél azt kell mondani, hogy a 13 cents faroknál jobb a 16, a 16 centisnél jobb a 19, de legjobb a 22 és több centis. Vastagságra pedig 5 centi alatt lötyög, 6 és fél kezd jó lenni.

A határozat második pontja szerint névtelen kérdésnél azt kell mondani, hogy az átlagos nőnek az átlagos 13 cent tök jó, a pár centivel nagyobb még nem baj, de több már fáj, ha heves a szex. Az is kötelező, hogy ilyenkor az 5 centis faroknál nagyobbra azt mondják: szétfeszít.

Aki az első két pontot nem tartja be, annak a nemi életét a GyK-n történő válaszolásra korlátozzák.

Most már érted?

2021. febr. 24. 21:58
 55/91 A kérdező kommentje:
#53 Miért kéne frusztráltnak lennem, hogy ilyen kérdést írjak ki? Csodálkozol, hogy nem reagálok mindenre, amikor majdnem minden komment arról szól, hogy frusztrált vagyok, sírok, pszichológus kéne, stb. Ezekre mit reagáljak szerinted? Egyik se igaz, de ti biztos jobban tudjátok. Viszont el lehet gondolkozni azon, hogy azok milyenek, akik egy kérdés alapján elítélnek valakit, akiről semmit nem tudnak :) Kérdezted, hogy akkor mi vagyok. "Ha normális, közvetlen, megértő, kedves, vicces valaki lennél" Nincs ismerős, aki szerint ne ilyen lennék. De a kérdés továbbra se rólam szól. Mindenféle dolog érdekel és sokszor muszáj kérdezni.
2021. febr. 24. 22:05
 56/91 A kérdező kommentje:
#54 Legalább vittél bele egy kis kreativitást. Köszi :D
2021. febr. 24. 22:06
 57/91 anonim ***** válasza:
92%

Látom, elégedettséggel tölt el, hogy úgy érzed, okos vagy, olyan kérdést tudtál föltenni, amelyre a válaszokat meg tudod kontrázni. Az emberek általában nem jók a játszmákban, nem bírják ki, hogy ne akarjanak felülkerekedni. Pedig a leghatásosabb az lenne, ha mindenki csak annyit írt volna, hogy a kérdésed álcázott provokáció, nincs rá jó válasz.

Nemrég volt itt egy nő, akinek a négy evvel ezelőtti kérdése véletlenül előkerült, és többen megkérdezték, mi lett a vége. Azt válaszolta, hogy időközben felnőtt, és már nem kell a GyK-n kérdeznie. Remélem, te is eljutsz oda.

2021. febr. 24. 22:24
 58/91 A kérdező kommentje:
#57 Hidd ezt, ha ettől nyugodtabb leszel.
2021. febr. 24. 22:30
 59/91 anonim ***** válasza:
91%
Aztán te is hidd el hogy a kérdésed hülyeség és mindenki nyugodtabb lesz
2021. febr. 24. 23:01
 60/91 anonim ***** válasza:
96%

1. Nem társadalmi elvárás. Egy vadidegen ember teljesen semleges a péniszed méretét illetően.

2. Mindenkinek más a véleménye erről a témáról, férfiaknak és nőknek is egyaránt.

3. Továbbá mindenkinek más a preferenciája. Ha nem biológiailag van meghatározva a preferenciaérték, akkor tapasztalatból, de akár kulturálisan is befolyásolható egy ember véleménye, amely placebo effektusként kihat a preferenciájára.

4. Ez a preferenciaérték olyan tág, hogy a minimálértéken farok sem kell hozzá, maximális értéken pedig még a férfi pénisz maximális méretét is meghaladhatja.

5. Ahhoz, hogy kezelhető eredményt kapjunk, érdemes átlagot vonni a minimális és maximális értékek között. E számok medián értéke viszont nagyon közel esik a leggyakoribb péniszméretekhez (13-16cm hossz x 10-14cm kerület).

6. A "Nem a méret számít" mondást nem szó szerint érdemes alkalmazni. Maga a kifejezés azt sugallja, hogy a méret is csak egy faktor a sok közül, melyek egymást kompenzálják, kompromitálják, mérlegelik. Tehát, ha valaki kifejezetten nagy péniszt keres, mint kritériumot, akkor ki is van zárva, hogy nem a méret számít, ugyanis ebben az esetben az a fő kritérium. De megint, az esetek túlnyomó részében nem ez a húzó erő.

7. A kérdezőhöz hasonló embereknek saját mentális egészségük érdekében érdemes szakértőt felkeresniük, aki meg tudja változtatni az értékrendjüket saját magukkal szemben. Ettől függetlenül az emberi társadalom nem fog változni, viszont a társadalomhoz fűződő viszonyuk annál inkább. De legalább létrehoz egy mentális blokkot ahhoz, hogy ne gondolkodjon efféle badarságokon és utasítsa el az összes választ, amely nem az ő igazát utasítja el.

2021. febr. 24. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!