Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért lett kb társadalmi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lett kb társadalmi elvárás azt hazudni, hogy nem fontos a méret?

Figyelt kérdés
Mindenki tudja, hogy a nagyobb jobb és az átlag méret is kevés a nőknek, mégis azt "kell" hazudni, hogy jó a kicsi is. Értem, hogy igazságtalan, mert senki nem tehet róla, hogy nincs nagy farka, de attól még az lesz a jobb a nőknek.

2021. febr. 24. 19:47
 71/91 anonim ***** válasza:
91%
69 jogos. Kérdező, mi higyjük el hogy ép elméjű vagy. Akkor te is hidd el hogy nem kell minden nőnek 20 cm.
2021. febr. 25. 09:23
 72/91 A kérdező kommentje:
#71 Ezen nincs mit elhinnem, mert tudom, hogy nem kell minden 20cm. Ilyet se írtam sehol, de nem baj.
2021. febr. 25. 09:38
 73/91 anonim ***** válasza:
89%

"Nem inkább nektek kéne pszichológus"

Nem gyanús, hogy mindenki szembejön veled az autópályán? :P

2021. febr. 25. 09:42
 74/91 anonim ***** válasza:
89%
Bocsánat. Pontosítok. Álláspontod szerint, csak anonim oldalakon felel meg a nőknek a kisebb méret. Hidd el hogy nem így van. "A valóságban sem kell mindenkinek 20cm.". Azt hittem egyszerűbben értelmezhető ez a mondat.
2021. febr. 25. 09:45
 75/91 A kérdező kommentje:

#73 Nem furcsa, hogy semmit nem tudtok rólam, de ítélkeztek? :)

#74 Női véleményekről beszéltem.

Egyébként érdekes, hogy kb pár komment szól valamennyire a kérdésről, az összes többiben rólam ítélkeztek ismeretlenül, 0 információval, de azért velem van a baj :D Meg se próbált senki megtudni rólam semmit, de azért frusztrált vagyok, pszichológus kéne, stb. Mert ez aztán normális.

2021. febr. 25. 10:17
 76/91 anonim ***** válasza:
100%
Nem is tudhatja mindenki hogy jobb-e a nagyobb, mert biztos hogy van nem kevés olyan lány, akinek csak átlagos mérettel volt dolga, így igazából nincs is összehasonlítási alapja. És ráadásul nagyon sok nő meg is elégszik ezzel az átlagos mérettel, mert sokuknak a nagy méret fájdalmat okoz.
2021. febr. 25. 10:22
 77/91 anonim ***** válasza:
91%

Figyelj drágám. A leírásodból lerí minden. Nem kell kérdezünk. Azt írod:

"Mindenki tudja, hogy a nagyobb jobb és az átlag méret is kevés a nőknek, mégis azt "kell" hazudni, hogy jó a kicsi is. Értem, hogy igazságtalan, mert senki nem tehet róla, hogy nincs nagy farka, de attól még az lesz a jobb a nőknek. "

Mindenki tudja hogy a nagyobb méret jobb, és az átlag is kevés? Ki az a mindenki? Minden ember? Minden nő? A pasik tudják hogy jobb vele dugni, vagy a nőknek jobb érzés? Állítottál valamit, ami csak a TE álláspontod.

Kijelentetted, hogy ja az átlag méretért nem hibás senki, de azért a nagyobb jobb lesz a nőknek.

A nők megmondták hogy a nagyobb nem jobb. Sok nő írta ide. Te kontráztál hogy biztos pasi, biztos kamu, és csak azért mondja mert anonim az oldal.

Az gondolkodásod és az állapotod, a megnyilvánulásaidból tökéletesen látszanak. Felesleges külön részletezned.

2021. febr. 25. 10:23
 78/91 A kérdező kommentje:

#76 Köszönöm a választ.

#77 Ez megint szép találgatás. Megint én vagyok a hülye, amiért a nők véleményét hitelesebb női véleménynek tartom, mint az anonim válaszokat. De folytasd, mert minden kommented megdöbbent, hogy mennyire nem jársz még csak a közelébe se, hogy milyen vagyok.

2021. febr. 25. 10:29
 79/91 anonim ***** válasza:
89%

Hány nő mondta neked személyesen, hogy a nagyobb jobb, mint az átlag? Az hogy mit olvasol az interneten, az nem a nők véleménye. Legalábbis nemépp reális véleménye...

Az is szép hogy a válaszolókat próbálod meg hülyének nézni, és látványosan kerülöd véleményezni azokat a kommenteket, amik ellent mondanak a véleményednek.

2021. febr. 25. 10:37
 80/91 A kérdező kommentje:
#79 Senkit nem nézek hülyének. Ha nem tűnt volna fel, ezt ti teszitek velem. Bocs, hogy nincs jó véleményem az olyan emberekről, akik ismeretlenül ítélkeznek. "Az hogy mit olvasol az interneten, az nem a nők véleménye. Legalábbis nemépp reális véleménye..." Ennyi erővel semmi nem az. Nő mondja/írja, tehát női vélemény. Én legalábbis azt tartom női véleménynek, aminél látom/hallom, hogy tényleg nő. És így vagyok a férfi véleménnyel is. Anonim oldalon csak simán vélemény, mert nem tudni, hogy ki.
2021. febr. 25. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!