Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lett kb társadalmi elvárás azt hazudni, hogy nem fontos a méret?
"Nem inkább nektek kéne pszichológus"
Nem gyanús, hogy mindenki szembejön veled az autópályán? :P
#73 Nem furcsa, hogy semmit nem tudtok rólam, de ítélkeztek? :)
#74 Női véleményekről beszéltem.
Egyébként érdekes, hogy kb pár komment szól valamennyire a kérdésről, az összes többiben rólam ítélkeztek ismeretlenül, 0 információval, de azért velem van a baj :D Meg se próbált senki megtudni rólam semmit, de azért frusztrált vagyok, pszichológus kéne, stb. Mert ez aztán normális.
Figyelj drágám. A leírásodból lerí minden. Nem kell kérdezünk. Azt írod:
"Mindenki tudja, hogy a nagyobb jobb és az átlag méret is kevés a nőknek, mégis azt "kell" hazudni, hogy jó a kicsi is. Értem, hogy igazságtalan, mert senki nem tehet róla, hogy nincs nagy farka, de attól még az lesz a jobb a nőknek. "
Mindenki tudja hogy a nagyobb méret jobb, és az átlag is kevés? Ki az a mindenki? Minden ember? Minden nő? A pasik tudják hogy jobb vele dugni, vagy a nőknek jobb érzés? Állítottál valamit, ami csak a TE álláspontod.
Kijelentetted, hogy ja az átlag méretért nem hibás senki, de azért a nagyobb jobb lesz a nőknek.
A nők megmondták hogy a nagyobb nem jobb. Sok nő írta ide. Te kontráztál hogy biztos pasi, biztos kamu, és csak azért mondja mert anonim az oldal.
Az gondolkodásod és az állapotod, a megnyilvánulásaidból tökéletesen látszanak. Felesleges külön részletezned.
#76 Köszönöm a választ.
#77 Ez megint szép találgatás. Megint én vagyok a hülye, amiért a nők véleményét hitelesebb női véleménynek tartom, mint az anonim válaszokat. De folytasd, mert minden kommented megdöbbent, hogy mennyire nem jársz még csak a közelébe se, hogy milyen vagyok.
Hány nő mondta neked személyesen, hogy a nagyobb jobb, mint az átlag? Az hogy mit olvasol az interneten, az nem a nők véleménye. Legalábbis nemépp reális véleménye...
Az is szép hogy a válaszolókat próbálod meg hülyének nézni, és látványosan kerülöd véleményezni azokat a kommenteket, amik ellent mondanak a véleményednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!