Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menstuáció után 1 nappal szeretkeztünk, beleélveztem, lehet terhes?
Barátnőmmel mensi után 1 nappal szeretkeztünk, és úgy gondoltuk ki kéne próbálni gumi nélkül, mert úgy hallottuk hogy mensi után mivel nincs peteérés nem lehet gyerek.
Ennek megörülvén kipróbáltuk, de benne mentem el. Ettől lehet terhes, vagy én vagyok nagyon parás? Egyikünk sem áll készen gyereknevelésre, sőt, abortuszra sem szívesen =/
Nyugtassatok meg, hogy nem lehet terhes =/
Lassan rettegek válaszolni. Az a nagy baj, hogy sokan itt nem olvastátok a hozzászólásaimat.
1, mint mondottam a leányzó nem alkalmas komoly beszélgetésekre. Nem szeretnék vele tesztet tölteni, ebből következhet, hogy ORVOSHOZ SEM VISZEM!
2, "Remélem terhes lesz" < imádom az értelmiséget...
3, Mindenkinek köszönöm a tanácsot, az ötleteket, és mostmár tényleg csak az időre bízom
4, Annak aki azt írta hogy lehet menstruációja attól még hogy terhes: Sajnos igazad van
Mindezek után valószínűleg kérek ősöktől 500FT-ot, és csak ráhozom a frászt, csináltatok vele terhességi tesztet. Ha terhes, nagy bajban vagyok, viszont ha nem, legalább nyugodtan alszok
Én is kíváncsi vagyok :-)
???????
Felhívnám az igen tisztelt szánalmasabbnál szánalmasabb emberkéket hogy menjenek máshová röhögni.
Empátia nuku...
Oké, hogy nem ti vagytok ebbe a helyzetben, de meglehetne érteni hogy a másik épp sz-rrá parolja magát, nem hogy még kiröhögni egy botlásért.
Lesz gyerek? Honnét tudjam? :)
Szerintem nem. Meglátjuk.
A hőmérőzést kipróbáljuk :)
Megígérem, hogy pár hónap múlva publikálom az eredményt.
Köszönöm mindenkinek aki egy picit is átérezte a problémát, és segített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!