Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Menstuáció után 1 nappal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menstuáció után 1 nappal szeretkeztünk, beleélveztem, lehet terhes?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel mensi után 1 nappal szeretkeztünk, és úgy gondoltuk ki kéne próbálni gumi nélkül, mert úgy hallottuk hogy mensi után mivel nincs peteérés nem lehet gyerek.

Ennek megörülvén kipróbáltuk, de benne mentem el. Ettől lehet terhes, vagy én vagyok nagyon parás? Egyikünk sem áll készen gyereknevelésre, sőt, abortuszra sem szívesen =/

Nyugtassatok meg, hogy nem lehet terhes =/

2010. máj. 20. 22:32
 51/96 A kérdező kommentje:

"miért nem veszel tesztet?"

És hogy töltessem ki vele úgy hogy ne fogjon gyanút és ne halgassam a nap 24 órájában hogy "ÁÁÁÁ TERHES LESZEEEEEEEEEK"

Az ötlet jó volt, csak kivitelezhetetlen

2010. máj. 20. 23:20
 52/96 anonim ***** válasza:
Egyik ismerősöm éveken át megszakítással védekezett,és sose volt baj.Aztén aztán egyszer "elkésett" és a csaj terhes lett. Ők 30 ezer körül fizettek a kórházban.Te tudod,ha vártok.Végülis az,hogy az első vagy a második hónapban lesz megszakítva tényleg mindegy.Én fogamzásgátló mellett is szét izgultam magam egyszer, mert egymés utn 3 napot elfelejtettem bevenni,és előtte voltunk együtt, és a nagy izaglomtól vagy attól, hogy felborult a hormonháztartásom, nem is jött meg időre.De megjött...szerencsére.Szurkolok hogy nálatok is legyen mensi...imátkozz!Jobbat nem tehetsz.És fogadd meg,hogy töbé soha, se soha....
2010. máj. 20. 23:21
 53/96 A kérdező kommentje:

"kedves kérdező nem írtad ,hogy hány évesek vagytok?"

Kedves tanácsadó.

Nem gondolom hogy a kor számítana, ugyanis ha megosztom egyből az lesz hogy (ami már volt), a fiatalok így és úgy.

De megosztom:

A lány 15 éves, én 17

2010. máj. 20. 23:21
 54/96 A kérdező kommentje:

"Egyik ismerősöm éveken át megszakítással védekezett,és sose volt baj.Aztén aztán egyszer "elkésett" és a csaj terhes lett. Ők 30 ezer körül fizettek a kórházban.Te tudod,ha vártok."

Köszönöm. Megfogadtam, soha! És imádkozom, mint egy jó pap. Papról jutott eszembe:

A jó pap is holtig tanul

2010. máj. 20. 23:23
 55/96 A kérdező kommentje:

Nos, köszönöm szépen a válaszokat, a segítséget. Úgy gondolom, az egyetlen amit most tehetek az az, hogy várok.

Ha lesz menszesz, buktuk. Ha nem, ilyet többet nem játszunk el.

Még egyszer, köszönöm mindenkinek a válaszokat.

A remény hal meg utoljára. :)

2010. máj. 20. 23:32
 56/96 anonim ***** válasza:
hát most én is parázok, bár nem élvezett belém, de ááá... elkapott a hév és nem gondolkoztam :S:S
 57/96 anonim ***** válasza:
Azért egyáltalán NEM mindegy! Nem mindegy h egy olyan magzatot kaparsz ki aminek már megvannak a végtagja, vagypedig egy ping-pong labda nagyságú kis gömböt! Másodszor azért sem mindegy mert NAGYON NAGY kockázatnak van kitéve az lány, és a késöbbi élete. Minnél korábban annál jobb! Ahogy az egyik válaszoló írta: Késöbb sokkal nehezebb lesz! És ez igaz. Tegyük fel ha 3-4hét múlva mentek akk egy "kis" műtéttel túl lehet esni rajta, de 3. hónapba már eléggé kockázatos. Főleg az anyára nézve.
 58/96 anonim ***** válasza:

Hát szerintem ne parázd magad halálra. Persze, minimális esély van rá, hogy épp peteérése volt, de nem valószínű.

Ettől még hülye döntés volt, te is tudod már. De hidd el, teherbe esni nehezebb, mint gondolnád. Ja és a spermiumok nem éldegélnek el egy hétig. Max 48 óra. Az átlagostól eltérő balesetek extrém esetek.

24/f

2010. máj. 20. 23:33
 59/96 anonim ***** válasza:
Rosszul írtad: ha nem lesz menzesz, akkor buktátok.
2010. máj. 20. 23:42
 60/96 A kérdező kommentje:

"Hát szerintem ne parázd magad halálra"

Hát igen. A jövő kérdése. Reménykedem, és megpróbálok meghiggadni, köszi :)

2010. máj. 20. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!