Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menstuáció után 1 nappal szeretkeztünk, beleélveztem, lehet terhes?
Barátnőmmel mensi után 1 nappal szeretkeztünk, és úgy gondoltuk ki kéne próbálni gumi nélkül, mert úgy hallottuk hogy mensi után mivel nincs peteérés nem lehet gyerek.
Ennek megörülvén kipróbáltuk, de benne mentem el. Ettől lehet terhes, vagy én vagyok nagyon parás? Egyikünk sem áll készen gyereknevelésre, sőt, abortuszra sem szívesen =/
Nyugtassatok meg, hogy nem lehet terhes =/
Figyi, ha olyan válaszolat akarsz itt olvasni amiben bíztatunk, hogy "ügyes vagy, nem lesz terhes" akkor inkább írd azt, hogy ne azt válaszoljuk amit gondolunk, hanem ezt, mert te ezt várod.
Amúgy LEHET terhes és persze, "szerencsétlennek" kell lenni, hogy egy alkalom után összejöjjön, de a legjobb barátnőm is egy véletlen alkalom során esett teherbe. Tudod, Murphy törvénye, ha nem akar valaki babát, tuti elsőre összejön. Mások meg éveken át próbálkoznak, mégsem. Erre nem lehet alapozni.
De mivel már nincs mit tenni, próbálj meg nyugodt maradni és várni, majd meglátjátok. De én inkább at esemény utánit választottam volna még akkor is, ha felborítja a hormonháztartást egy időre. Mert ha esetleg el kell vetetni, az sem jobb, sőt. Drukkolok nektek, de máskor ne így csináljátok.
Én nem tudom hogy ő mennyire ideges és hogy mit gondol erről, mivel nem tudok olvasni a gondolataiban. (sajnos)
És megmondom őszintén, nem szívesen hoznám fel mint témát
Megvan rá az esély....higgy nekem! Tapasztalat..:(((
Fél éve h megszakították nála a terhességet. Pedig mi a menstruáció 4. napján szeretkeztünk, és NEM bnőmbe mentem el hnem hasára...ugyhogy sajnos nagyon is lehetséges.
A kórházba mondta a doki h lehet spontán peteérése is, akár egy orgazmustól..kitudja, lehet az volt:(
Lényeg a lényeg...addig lépj amíg tudsz..mer késöbb rosszabb lesz... 19F 18L
Sajnos igazad van.
A nagy para miatt azt akartam hogy azt írják le amit hallani akartam. Én őszíntén megmondom, nagyon nincs kedvem 300,000 Forintot bele ölni az esetleges abortuszba. Drukkolok magunknak, jelenleg mást talán nem tehetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!