Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menstuáció után 1 nappal szeretkeztünk, beleélveztem, lehet terhes?
Barátnőmmel mensi után 1 nappal szeretkeztünk, és úgy gondoltuk ki kéne próbálni gumi nélkül, mert úgy hallottuk hogy mensi után mivel nincs peteérés nem lehet gyerek.
Ennek megörülvén kipróbáltuk, de benne mentem el. Ettől lehet terhes, vagy én vagyok nagyon parás? Egyikünk sem áll készen gyereknevelésre, sőt, abortuszra sem szívesen =/
Nyugtassatok meg, hogy nem lehet terhes =/
Én speciel a menzeszem utolsó napján lettem terhes. Így fogant a 3. gyerkőcöm:)
A doki azt mondta erre h 10000 nőből 1 ilyen....Hát én vagyok az egyik ilyen 1 NŐ:D
A másik dolog, hogy a megszakított közösülésnél is 25% esély van a terhességre. Amint gumi nélkül berakod, esélyt is adsz a terhességre:D
Nem, nem lehet terhes!!! -tessék!
Ezt akartad hallani. megnuygodtál?
mer ha igen akk most legalább nyugodtan tudsz mérlegelni h mi legyen a babával!!!
Ma szóval van olyan ,hogy a lánynak az adott hónapban nincs peteérése, mert akármiért is ..hormonzavar, betegség akármi..de pl egy jó nagy orgazmus megrepesztheti a tüszőt akár mensi előtt vagy közbe vagy után, tehát minden esély meg van rá, de nagyon kicsi a valószínűsége..ne parázz..de jó lenne ha figyelné a lány a hőmérsékletét..következő mensi esedékes napja előtt kb négy öt napig 36.8-és 37.6 között van az ébredési hője, akkor bizony baba van..a hőt reggel mérje ébredéskor szájba és mielőtt még felkel...amúgy jó lenne ha a ciklus.hu oldalon vezetné a reggeli hőjét, ott egy diagramot csinál a program a vezetett hő alapján és szépen látszik, hogy mikor lehet szexelni úgy, hogy ne essen teherbe..a másik hasznos oldal a [link] ebbe is érdemes belenézni..belinkelem a hős görbémet amit a ciklus.hu-n vezetek..van egy nap amikor 36-ra leesett a hő..na az már a veszélyes zóna..ott szabadult ki a tüsző..onnantól kezdve no szex legalább egy hétig vagy csak gumival..mármint ha nem akartok babát..
A spermák 2 napig vagyis 48 óráig "élehetnek" a hüvelyben, a száradt sperma már nem okoz gondot nem fog újra "életre kelni" vagy nemtom milyen sci-fi story-k jönnek... 7 nap?? ember...
szal lényeg: lehet para, sztem doki vagy teszt.
L/18
a szidások, és baromságok ellenére. nem.
mivel a mostani férfiak spermája kimutatott h folyamatosan válnak életképtelenné. a meleg, a tartósító szerek.. és egyéb más környezeti és belső tényzőkre kevésb aktívak, és élett tartamuk lesz 5-4 nap.
ez idő tájt nincs valószínűség a teherbe esésre. mivel szinte a minimum idő a peteérésig 9 nap, vagy 10. átlagban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!