Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Menstuáció után 1 nappal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menstuáció után 1 nappal szeretkeztünk, beleélveztem, lehet terhes?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel mensi után 1 nappal szeretkeztünk, és úgy gondoltuk ki kéne próbálni gumi nélkül, mert úgy hallottuk hogy mensi után mivel nincs peteérés nem lehet gyerek.

Ennek megörülvén kipróbáltuk, de benne mentem el. Ettől lehet terhes, vagy én vagyok nagyon parás? Egyikünk sem áll készen gyereknevelésre, sőt, abortuszra sem szívesen =/

Nyugtassatok meg, hogy nem lehet terhes =/

2010. máj. 20. 22:32
 61/96 A kérdező kommentje:

"Rosszul írtad: ha nem lesz menzesz, akkor buktátok."

Nos igen. Ezt akartam írni, csak rosszul írtam. Köszi!

2010. máj. 20. 23:45
 62/96 anonim ***** válasza:
0%

Hülyék vagytok mind. Azelőtt mi a retkes f*szért tesztelne, még nem is késik a vérzése ki sem mutatná. A másik ok hogy az orvos sem látni. A harmadik ok, hogy hülyék vagytok hogy már rohadtul nincs kaparás. Egyébként a vérzős abortuszosnál , ott tényleg nem te voltál az apa valószínűleg (bocs ez az igazság, ha tetszik, ha nem).

Ti meg ne aggódjatok, ráérek akkor idegeskedni ha egy hete késik neki.

2010. máj. 20. 23:48
 63/96 anonim ***** válasza:
Kedves 23:48as Világosíts fel minket h hogyan is zajlik akk egy ilyen műtét? Talán ott voltál már h tudod?
2010. máj. 20. 23:52
 64/96 anonim ***** válasza:
Bocs a hibákért, gondolom azért értitek mire gondoltam, késő van már, sry.
2010. máj. 20. 23:53
 65/96 anonim ***** válasza:
Kedves hozzámszóló! Igen, elég sok ilyet láttam :) Éppenséggel szívócsővel végzik. A küretkanalas módszert már régen nem alkalmazzák, többek között az anya védelmében. Más egyéb, amit tudni szeretnél?
2010. máj. 20. 23:54
 66/96 anonim ***** válasza:
erre vagy büszke, hogy sok abortuszt láttál?
2010. máj. 20. 23:55
 67/96 anonim ***** válasza:
Talán szégyellnem kellene vagy titkolnom? Ha nekem lett volna abortuszom azt lehet, hogy eltitkolnám, de nem hinném, hogy ebben bármi szégyellnivaló lenne, de ahogy gondolod. Egyébként franc se büszkélkedett, te kérdeztél én válaszoltam és most megint visszakérdeztél és ismét olyat, aminek kb. köze nincs a témához.
2010. máj. 20. 23:56
 68/96 anonim ***** válasza:
nemaz, csak ahogy írtad... :/ amúgy nem kötözködni akartam.
2010. máj. 20. 23:57
 69/96 anonim ***** válasza:
Nálam nem tabu téma, hanem megszokott, csak itt sokakat érzékenyen érint, és főleg olyanokat, akiknek sosem volt. Hát én nem tekintek az abortuszra szubjektíven, csak objektíven vagyok képes látni az ilyen dolgokat.
2010. máj. 20. 23:58
 70/96 anonim ***** válasza:

nem akarlak megijeszteni, de az Én mensi után 2 nappal való szexem itt van az ölemben, igaz mi akartuk Őt...

Tuti hogy akkor fogant és abban a hónapban csak 1szer voltunk együtt, mert párom elutazott.

Dokihoz még hiába mentek.

Ő elmaradt esemény után kb. 4 héttel látja hogy van e terhesség.

Sajnálom, hogy ezt kell írnom.

2010. máj. 21. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!