Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menstuáció után 1 nappal szeretkeztünk, beleélveztem, lehet terhes?
Barátnőmmel mensi után 1 nappal szeretkeztünk, és úgy gondoltuk ki kéne próbálni gumi nélkül, mert úgy hallottuk hogy mensi után mivel nincs peteérés nem lehet gyerek.
Ennek megörülvén kipróbáltuk, de benne mentem el. Ettől lehet terhes, vagy én vagyok nagyon parás? Egyikünk sem áll készen gyereknevelésre, sőt, abortuszra sem szívesen =/
Nyugtassatok meg, hogy nem lehet terhes =/
A fogalmazás gátló nem megoldható.
A 72 óra már rég lejárt. Mondom, múlt hét pénteken múlt el, szombaton törtnét a "baj"
"5 nap ameddig a menstruáció tart és 7 napig élhet benne kb. a spermiumok, "
Nade! Az 5 nap már lejárt! Akkor miről beszélünk? 5 nap mensi után a 6. napon volt ez!
Én úgy érzem elég érett vagyok a kérdés megvitatásához. Ez a stílus "mikor fogják már fel" nem igen ide illő. A "felnőttek" is tudnak hibázni, ebben is. Ezt mikor fogják fel a "felnőttek". Sok felnőtt erről beszélni sem mer a kicsi fiával/lányával, ez megoldás esetleg?
Visszatérve: Azért várnék bíztatást is :D
" Ja igaz, akkor 6+7 = 13 ez méginkább ront az esélyeiden. A pé. kb. a 14. nap körül van, szal ez tényleg rossz."
Szóval jó eséllyel találkozom nemsokára a terhesség tüneteivel? ):
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!