Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Menstuáció után 1 nappal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menstuáció után 1 nappal szeretkeztünk, beleélveztem, lehet terhes?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel mensi után 1 nappal szeretkeztünk, és úgy gondoltuk ki kéne próbálni gumi nélkül, mert úgy hallottuk hogy mensi után mivel nincs peteérés nem lehet gyerek.

Ennek megörülvén kipróbáltuk, de benne mentem el. Ettől lehet terhes, vagy én vagyok nagyon parás? Egyikünk sem áll készen gyereknevelésre, sőt, abortuszra sem szívesen =/

Nyugtassatok meg, hogy nem lehet terhes =/

2010. máj. 20. 22:32
 11/96 anonim ***** válasza:
Benne vagytok a 72 órában?
2010. máj. 20. 22:40
 12/96 anonim ***** válasza:
grrrr....
2010. máj. 20. 22:41
 13/96 anonim ***** válasza:
Kiszámoltam, hogy kb. a ciklusa hanyadik napján járt. 5 nap ameddig a menstruáció tart és 7 napig élhet benne kb. a spermiumok, tehát a ciklusa 13. napjáig is kibírhatják akár, akkor pedig már bőven van peteérés, amikor ugye a terhesség létrejöhet.
2010. máj. 20. 22:42
 14/96 A kérdező kommentje:

A fogalmazás gátló nem megoldható.

A 72 óra már rég lejárt. Mondom, múlt hét pénteken múlt el, szombaton törtnét a "baj"

2010. máj. 20. 22:43
 15/96 A kérdező kommentje:

"5 nap ameddig a menstruáció tart és 7 napig élhet benne kb. a spermiumok, "

Nade! Az 5 nap már lejárt! Akkor miről beszélünk? 5 nap mensi után a 6. napon volt ez!

2010. máj. 20. 22:44
 16/96 anonim ***** válasza:
Mikor fogják már fel végre a tinik, h bármikor lehet terhes egy nő?! A ciklus bármelyik napján!
2010. máj. 20. 22:46
 17/96 anonim ***** válasza:
Ja igaz, akkor 6+7 = 13 ez méginkább ront az esélyeiden. A pé. kb. a 14. nap körül van, szal ez tényleg rossz.
2010. máj. 20. 22:47
 18/96 A kérdező kommentje:

Én úgy érzem elég érett vagyok a kérdés megvitatásához. Ez a stílus "mikor fogják már fel" nem igen ide illő. A "felnőttek" is tudnak hibázni, ebben is. Ezt mikor fogják fel a "felnőttek". Sok felnőtt erről beszélni sem mer a kicsi fiával/lányával, ez megoldás esetleg?

Visszatérve: Azért várnék bíztatást is :D

2010. máj. 20. 22:48
 19/96 anonim ***** válasza:
A ciklus 12-14. napjában van a legtöbb peteérés,ekkor a legfogékonyabb az ember, és a menstruáció alatt a legkevésbé.Szerintem a 6. nap már a termékenység kezdete, amúgy meg sosincs teljesen védve a mensi alatt sem.Nem szabadott volna ezzel játszani,te is tudod.Minél előbb nőgyógyászhoz kéne menni,nem kell megvárni míg legközelebb megjön neki, az sok idő.Az abortuszra is minél előbb kerüljön sor, ha úgy döntetek.Vagy megnyugtat a doki és kaptok még egy esélyt.
2010. máj. 20. 22:48
 20/96 A kérdező kommentje:

" Ja igaz, akkor 6+7 = 13 ez méginkább ront az esélyeiden. A pé. kb. a 14. nap körül van, szal ez tényleg rossz."

Szóval jó eséllyel találkozom nemsokára a terhesség tüneteivel? ):

2010. máj. 20. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!