Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menstuáció után 1 nappal szeretkeztünk, beleélveztem, lehet terhes?
Barátnőmmel mensi után 1 nappal szeretkeztünk, és úgy gondoltuk ki kéne próbálni gumi nélkül, mert úgy hallottuk hogy mensi után mivel nincs peteérés nem lehet gyerek.
Ennek megörülvén kipróbáltuk, de benne mentem el. Ettől lehet terhes, vagy én vagyok nagyon parás? Egyikünk sem áll készen gyereknevelésre, sőt, abortuszra sem szívesen =/
Nyugtassatok meg, hogy nem lehet terhes =/
Igen, lehet.
Üzenem a barátnődnek, hogy vezessen naptárt a ciklusairól (pl. www.ciklus.hu) és ott mindig megnézheti, hogy mikor vannak "vezsélyes" napok.
Ott majd láthatja, hogy ROSSZ az elmélet, miszerint menstruáció utáni napok veszélytelenek. Én pont egy ilyen miatt vettem be nemrég esemény utánit sajnos, elszakadt az óvszer. Az ottani orvos is mondta, hogy a menstruáció utáni napok kritikus napok ebből a szempontból.
Ha ennek utánajártatok, akkor tudjátok, hogy melyik napokon veszélyes. Ettől függetlenül a naptárazás nem egy ultrabiztos módszer. Kérdezzetek meg egy nőgyógyászt és ha úgy látja, akkor kérjetek egy eseményutánit.
Amúgy, ha gumi nélkül akarjátok, akkor miért nem fogamzásgátlóval oldjátok meg? Akkor nem lenne para... Vagy nem szedhet?
22:34: Nem értem. Miért kell összeadni az ötöt és a hetet? :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!