Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menstuáció után 1 nappal szeretkeztünk, beleélveztem, lehet terhes?
Barátnőmmel mensi után 1 nappal szeretkeztünk, és úgy gondoltuk ki kéne próbálni gumi nélkül, mert úgy hallottuk hogy mensi után mivel nincs peteérés nem lehet gyerek.
Ennek megörülvén kipróbáltuk, de benne mentem el. Ettől lehet terhes, vagy én vagyok nagyon parás? Egyikünk sem áll készen gyereknevelésre, sőt, abortuszra sem szívesen =/
Nyugtassatok meg, hogy nem lehet terhes =/
"Fél éve h megszakították nála a terhességet. Pedig mi a menstruáció 4. napján szeretkeztünk, és NEM bnőmbe mentem el hnem hasára...ugyhogy sajnos nagyon is lehetséges. "
Ilyenben én nem nagyon hiszek :| Vagy nem volt teljesen tiszta a fütykös, vagy nem te voltál az apuci :(
"Istenem azok miért dugnak akik nem tudják felmérni annak a következményeit?"
Istenem, azok miért kommentálnak akik nem képesek normális kommentet írni?! Vessző? Nincs a billentyűzeten?
"Amúgy csak 30.000.- És nem kedv kérdése, akkor inkább megszülje? Azt számold ki, az mennyibe kerül felnevelni!"
Meglepett az ára, én ennél sokkal többről tudok. :)
Nem, mindenféleképp abortusz
az abrotuszos vok.
Ha nem hiszed hát nem hiszed, nekem attól nem lesz rosszab, segíteni akartam neked, h ne kerülj még nagyobb szarba, de sajnos az igazságon nem változtat. Abortusz volt...lesz is...nálunk is...lehet nálatok is.
"Vagy felhozod a témát és elmentek nőgyógyászhoz.vagy vártok a mensire.Amúgy miért nem mered felhozni?Ha a sors kegyes hozzád, úgyis védekezni fogsz legközelebb, ha meg terhes időben derüljön ki."
Utóbbit (várunk) jobbnak tartom, sajnos ő elég gyerekes ilyen téren. Szvsz., nem tud felnőttként problémákat megoldani. Ha valami rossz történik egyből sikít meg ilyenek. Nekem ez most tényleg nem hiányzik. Ez elég rossz ahhoz, hogy ne csak sikítson..
"És a bnőd mit szól az elhatározásodhoz? Biztos örül neki h felfekteted a műtőasztalra. Talán őt is bele kéne vonni ebbe a döntésbe! Mégis csak az ő teste, nem? Nem neked fognak a hüvelyedbe és a méhedbe turkálni egy kanállal!"
Ne kapd fel. Erről ráérünk akkor ha nincs menszesz. Nicns igazam?
"Az abrotuszos vok.
Ha nem hiszed hát nem hiszed, nekem attól nem lesz rosszab, segíteni akartam neked, h ne kerülj még nagyobb szarba, de sajnos az igazságon nem változtat. Abortusz volt...lesz is...nálunk is...lehet nálatok is."
Köszi hogy megosztottad velem. Baj vagy lesz, vagy nem. Sajnos ezt csak a sors dönti el. Remélem hogy nem. Persze remélni... azt lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!