Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Menstuáció után 1 nappal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menstuáció után 1 nappal szeretkeztünk, beleélveztem, lehet terhes?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel mensi után 1 nappal szeretkeztünk, és úgy gondoltuk ki kéne próbálni gumi nélkül, mert úgy hallottuk hogy mensi után mivel nincs peteérés nem lehet gyerek.

Ennek megörülvén kipróbáltuk, de benne mentem el. Ettől lehet terhes, vagy én vagyok nagyon parás? Egyikünk sem áll készen gyereknevelésre, sőt, abortuszra sem szívesen =/

Nyugtassatok meg, hogy nem lehet terhes =/

2010. máj. 20. 22:32
 21/96 anonim ***** válasza:
Nem. Egy párnak, ha nem védekezik mert babát akar (peteéréskor vannak együtt), akkor 60% esélye van rá csak, hogy sikerüljön a gyermekáldás. Nagyon szerencsétlennek kell lenni ahhoz, hogy ez most sikeres legyen.
2010. máj. 20. 22:50
 22/96 A kérdező kommentje:

De én nem akarom ráhozni szegényemre a frászt. Mivan ha a sors ezúttal mellém áll? :|

Arról nem is beszélve hogy őseim szerint mivel mensi után volt az élvezés 1 nappal így nem lesz baj.

Most akkor hogy beszéljek ősökkel hogy sokak szerint igenis nagy a baj.

Tanács kéne, mit csináljak? :(

Ijesszek rá az ő családjára is és az enyimre is, esetleg feleslegesen?

2010. máj. 20. 22:51
 23/96 A kérdező kommentje:

"Nagyon szerencsétlennek kell lenni ahhoz, hogy ez most sikeres legyen."

Huhh, végre egy komment amit hallani is szeretnék, már csak azért is mert én is így tudom :)

2010. máj. 20. 22:52
 24/96 anonim ***** válasza:
Nézd, ha kicsúsztál a 72 órából akkor hagyd a p*csába, meg fog jönni és kész , ne stresszelj. Én ezerszer védekeztem megszakítással, meg sem fordult a fejemben a stressz. Tudom, hogy te sehogy nem védekeztél, de legalább ne parázz :)
2010. máj. 20. 22:53
 25/96 anonim ***** válasza:
Nem kell ráijeszteni.El kell menni nődokihoz.Van ifjúsági rendelés is, ha még kiskorú a lány.És majd akkor ráértek elmondani,ha kiderül,hogy baj van.Amúgy én a 7 nap életképességet valahogy lehetetlenek tartom, 3 napról tudok.
2010. máj. 20. 22:55
 26/96 A kérdező kommentje:

Végülis igen, de te a helyemben is ilyen nyugodt tudnál maradni? :)

Azért sem akarok vele erről beszélni, mert esetleg feleslegesen bogár kerül a fülébe =(

Akkor ez csak a kövi mensinél derül ki?

2010. máj. 20. 22:55
 27/96 anonim ***** válasza:
Hát, én tudom mikor mit szabad, így mindig nyugodt vagyok, ezt ajánlom neked is. Mindenki csinál marhaságokat, de ettől még nem a világ legszerencsétlenebb embere :)
2010. máj. 20. 22:56
 28/96 A kérdező kommentje:

Meddig életképes a spermium?

Élettartama a környezeti tényezőktől és a hőmérséklettől függ: 37°C-on 15-18 óra, 20°C-on 40-72 óra, a hüvelyben 2 óra (savanyú környezet), a méhben 25 óra, a petevezetékben 48 óra.

2010. máj. 20. 22:56
 29/96 anonim ***** válasza:
Ha megjön neki akkor oké, ha nem, akkor gáz van.De addig hogy lehet türelmesen ücsörögni?Igaz,hogy 3 hónap van az a terhesség megszakításra,de talán nem kéne kivárni.
2010. máj. 20. 22:57
 30/96 A kérdező kommentje:

Na és mégis mit csináljak? Hozzam rá a frászt hogy Béjb, jó eséllyel terhes vagy? :( :|

A leírás nem segít a válasz eldöntésében?

2010. máj. 20. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!