Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg undorító a hüvelygyűrűt hűtőben tárolni?
Ma ezért veszekedett velem apa, hogy folyton ezt kell néznie, amikor kinyitja a hűtőt, és ez milyen gusztustalan.
A hűtő ajtó felőli részében van, a gyógyszereknél.. Nem tudom máshova tenni..
Tényleg ilyen nagy gond ez?
18/L
Kedves kérdező.
Én sem vagyok kíváncsi anyámra, meg az élettársára.
De én nemhogy odaköltöztettem a barátom, hanem 17 évesen elköltöztem a nővéremhez, majd onnan is el, amikor végeztem a sulival.
Szóval ha annyira szar lenne az életed, már rég elmenekültél volna, úgyhogy ne hisztizz, tanulj meg együtt élni, mert egyedül fogsz megöregedni...
Szerintem apádnak inkább azzal van baja, hogy az ő pici leánykája ilyen cuccot használ.
(amúgy mi bajod az inzulinnal?)
Hát rég mosolyogtam ilyen jót, be kell vallanom.
Szerintem költözzetek el. Mindenkinek így lesz a legjobb. :)
Kerdezo tevedsz a nuvaring NOVELI a fiatalkori trombozis kockazatat!!!
100% most voltam tovabbkepzesen es nem ajanljak
A NuvaRing már több mint tíz éve forgalomban volt, amikor a dán Dr. Øjvind Lidegaard leközölte nagy port kavaró szakcikkét. Összesen 1.6 millió nő vizsgálata során arra a következtetésre jutott, hogy a gyűrű 6 és félszeresére növeli a trombóziskockázatot, vagyis 6.5-szer nagyobb eséllyel alakul ki vérrög a NuvaRinget használó nők körében, összehasonlítva a semmilyen hormonális fogamzásgátlót nem szedőkkel.
A kutatás 2012-ben jelent meg, A szájon át szedett tabletták esetében ez a szám általában 2 és 7 között van, azaz a gyűrű által okozott kockázat ennek a tartománynak a felső részébe esik (vagyis bizonyos tablettáknál kockázatosabb, )
1. Éretlen vagy rettenetesen
2. Senkit se érdekel, hogy 6X12 órázol, az a magánügyed, bár nem értem, hogy valaki 18 évesen hogy tarthat már itt.
3. Tök mind1 mennyit fizetsz, odaköltözteted a barátodat a szüleidhez és még rinyálsz, az ő lakásuk az ő szabályaik.
4. Az hogy sz*r az életed, az egy dolog, de tehetsz ellene. Én már ennyi idősen magamat tartottam el, ezáltal nem is volt senkinek se beleszólása a dolgaimba.
A recent study found that users of vaginal
rings with ethinyl estradiol and etonogestrel
have a 6.5 times increased risk of venous
thrombosis compared to non-users. This is
commensurate to the risk of thrombosis due to
the use of combined oral contraceptive pills,
which in studies ranged between 2.9 times to
13.7 times the risk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!